Stranieri

Maxim acuza socul ratarii Cupei Mondiale in Bundesliga

Alexandru Maxim a revenit la lucru in Bundesliga unde este lider in ierarhia pasatorilor alaturi de Franck Ribery. Dupa cele doua meciuri ale nationalei din barajul cu Grecia jucatorul nostru a continuat parcursul alaturi de Stuttgart intr-un meci extrem de dificil, pe teren propriu, cu cei de la Borussia Monchengladbach, dar in afara catorva faze in prima repriza a avut o evolutie stearsa.

Final Stuttgart - M'Gladbach 0-2 (Raffael 37, Wendt 72)

Final de meci. Maxim a ramas pe teren pana la final, dar in partea secunda a intrat foarte rar in combinatii si nu s-a remarcat cu nimic.

72 - Gladbach isi majoreaza avantajul prin Wendt. Apararea lui Stuttgart reactioneaza tarziu si Wendt suteaza imparabil la coltul scurt.

44 - Maxim primeste mingea usor in spate si trage pe langa poarta. Sansa buna a mijlocasului roman.

37 - Eroare in apararea lui Stuttgart si Raffael deschide scorul cu sut din interiorul careului.

34 - Contraatac taios al gazdelor cu Werner si Maxim in prim plan, dar coechipierul lui Maxim este egoist si prefera sutul in locul unei pase in lateral.

21 - Maxim are o buna ocazie dupa o minge recuperata in jumatatea adversa. Patrunde pe stanga si cauta coltul lung cu o minge care iese in afara terenului.

7 - Pe faza de aparare Maxim apare in linie cu Ibisevic si face presing ca al doilea varf.

2 - Nici nu a inceput bine meciul ca Maxim ofera o prima pasa buna. Patrundere pe dreapta si centrare in fata portii la care Ibisevic nu ajunge.

INFO: Alexandru Maxim este titular la Stuttgart in spatele singurului varf Ibisevic.

Este a 87-a intalnire directa intre cele doua echipe in Bundesliga. Stuttgart a castigat in 37 de ocazii, in timp ce Gladbach s-a impus de numai 23 ori.

De doar doua ori au pierdut cei de la Stuttgart in ultimele 30 de confruntari din Bundesliga contra lui Gladbach (17 victorii si 11 remize).



Maxim acuza socul ratarii Cupei Mondiale in Bundesliga