Poli Timisoara

Englezii i-au dat 'delete' lui Pantilimon. A plusat Iancu?

Stirea transferului lui Costel Pantilimon la Manchester City a fost scoasa de pe site-ul oficial la cateva ore de la publicare. Exista informatii conform carora mutarea este in pericol dupa ce Marian Iancu si-a marit pretentiile financiare initiale.
Site-ul oficial al lui Manchester City a anuntat la ora 16:00 transferul lui Pantilimon, dupa ce portarul a efectuat in aceasta dimineata vizita medicala. Pantilimon a semnat pe cinci ani, conform impresarului.

"Costel Pantilimon a venit la club si este a patra achizitie a lui City din aceasta vara. Portarul in varsta de 24 de ani vine de la Timisoara pentru a-l completa pe Joe Hart, dupa plecarea lui Shay Given la Aston Villa. Ii dorim lui Costel un calduros bun-venit la club", a scris site-ul lui City.

Afland ca site-ul lui City a anuntat oficial transferul, Marian Iancu a facut o serie de declaratii misterioase, din care reiesea ca vrea sa pluseze fata de suma ceruta initial.

"E in avantajul meu ca au anuntat deja transferul. Actele nu sunt semnate, mai sunt trei-patru cluburi cu care exista discutii certe. E treaba lor daca au anuntat transferul", a afirmat Iancu, fara sa ofere alte detalii.

Din cate se pare, Iancu a plusat, iar englezii s-au enervat si au scos stirea transferului de pe site-ul oifcial.

Daca transferul se va face, in schimbul lui Pantilimon, banatenii vor incasa 2.5 milioane de lire sterline. Jucatorul va avea un salariu de 700 de mii de lire pe sezon.

Onlinesport


Englezii i-au dat 'delete' lui Pantilimon. A plusat Iancu?