Poli Timisoara

Poli Timisoara si Craiova au prezentat dosarul pentru licenta

Dupa ce in ultimele saptamani au existat numeroase informatii conform carora Poli Timisoara si Universitatea Craiova nu vor primi licenta, pentru cele doua echipe a sosit momentul adevarului. Poli si Craiova s-au prezentat la FRF, unde au prezentat dosarele pentru licenta
Marian Iancu a venit la Casa Fotbalului cu o armata de avocati pentru a demonstra ca Marius Stan si Gigi Becali au vorbit prostii in momentul in care au sustinut ca banatenii nu vor primi licenta.

Patronul banatenilor nu a stat prea mult timp si i-a lasat pe avocati sa se ocupe de procesul de licentiere. "Ei stiu mai bine! O sa demonstram ca avem un dosar in regula", a afirmat Iancu.

Conform surselor noastre, exista posibilitatea ca Poli Timisoara sa mai astepte verdictul, deoarece dosarul ar putea fi trimis la UEFA pentru a fi validat.

In plus, rivalii banatenilor vehiculeaza un scenariu conform carora banatenii vor primi licenta pentru Liga 1, dar nu vor putea evolua in cupele europene din cauza divizarii pe care Marian Iancu a facut-o.

Poli Timisoara si Universitatea Craiova vor afla in zilele urmatoare daca vor primi licenta, astazi avand loc doar prezentarea dosarelor.

Onlinesport


Poli Timisoara si Craiova au prezentat dosarul pentru licenta