Poli Timisoara

Timisoara ameninta cu "dezvaluiri despre fata nevazuta a fotbalului"

Managerul sportiv al FC Timisoara, Daniel Stanciu, a declarat, vineri, într-o conferinta de presa, ca lucrurile pe care le-a vazut în ultimul an l-au determinat sa se gândeasca la retragere si ca dupa încheierea campionatului va face dezvaluiri despre fata nevazuta a fotbalului.

"Astept sa se termine sezonul si, indiferent de decizia pe care o voi lua, daca voi mai ramâne sau nu în fotbal, promit ca voi face anumite dezvaluiri despre fata nevazuta a fotbalului. În acest an petrecut la Timisoara m-am lovit de anumite lucruri pe care nu credeam ca o sa le întâlnesc într-un fotbal care se vrea civilizat", a spus Daniel Stanciu.

Stanciu a precizat ca, din punctul lui de vedere, titlul nu este un obiectiv pentru banateni. "Daca vom câstiga sase puncte în urmatoarele doua partide, intram în lupta pentru locul doi, asa cum spunea Marian Iancu în iarna, lupta pentru ce ni se permite sa câstigam. Poate multi nu agreaza iesirile lui Marian Iancu, dar are dreptate. Mai bine un loc doi obtinut pe teren, decât primul loc obtinut în birouri. Cred ca locul doi ar fi un câstig pentru noi, duce în preliminariile Ligii Campionilor", a declarat managerul sportiv al FC Timisoara.

Daniel Stanciu considera ca arbitrajele sunt principala problema. "Ne propusesem înainte de retur sa nu mai facem presiuni împotriva arbitrilor, dar ati vazut ce s-a întâmplat. Dupa parerea mea, raul de abia acum începe si veti vedea, începând cu Sportul, de ce fel de delegari vom avea parte. În afara de greselile flagrante împotriva noastra, as mentiona si manierele de arbitraj ale celor doi, Balaj si Ionescu, iar de acum cred ca va fi si mai rau. Trebuie sa fim uniti, suntem constienti ca la fiecare meci jucam împotriva unei echipe de 14 jucatori. Noi jucam fotbal, altii joaca rugby. Nu vrem decât sa fim arbitrati în mod echitabil, conform regulamentului", a explicat Stanciu.

Managerul este de parere ca Sportul Studentesc nu merita sa fie pe ultimul loc în Liga I. "Un meci dificil, în opinia mea Sportul are cel mai bun lot dintre echipele din ultimele sase locuri ale clasamentului, e o surpriza pentru mine ca sunt pe ultimul loc. Cu siguranta echipa este într-o crestere de forma în ultimele etape. Sper si cred, asa cum merita felicitati cei de la Astra, desi probabil au fost stimulati, nu am de unde sa stiu cu siguranta, merita felicitati pentru cum s-au prezentat în jocul cu noi, sper sa fie asa cu toate echipele pâna la finalul sezonului. Am încredere în onestitatea lui Vasile Siman, care a preferat de multe ori sa piarda sustinând dreptatea. A fost si retrogradat odata, desi poate nu se impunea acest lucru", a precizat Daniel Stanciu.

Stanciu a mentionat ca FC Timisoara are mai multi jucatori indisponibili pentru meciul cu Sportul Studentesc, programat duminica, în etapa a XXV-a a Ligii I. "Mansour va pleca la un control la Roma, Sepsi este la Munchen la un control, Curtean este la Bucuresti, la clinica unde s-a operat si azi aflam cât e de grava accidentarea, Ricketts va lipsi cam doua saptamâni, Magera este înca nerefacut, merita apreciat efortul pe care l-a facutla meciul cu Astra, plus doi suspendati, Alexa si Cisovsky. Ghionea e în principiu refacut, ar putea juca", a mai spus Daniel Stanciu.

Mediafax



Timisoara ameninta cu "dezvaluiri despre fata nevazuta a fotbalului"