Poli Timisoara

Timisoara pierde cu Novi Sad

FC Timisoara a fost învinsa, sâmbata, cu scorul de 1-0, de formatia sârba Vojvodina Novi Sad, într-un meci de pregatire, la finalul caruia antrenorul Dusan Uhrin a precizat ca si-a conturat "11"-le pe care îl va folosi în prima etapa a retului campionatului.
Golul oaspetilor a fost înscris de Marebashvilli, în minutul 3 al partidei.

Dusan Uhrin Jr. a folosit urmatorii jucatori: Pantilimon – Scutaru (Tames '67), Luchin, Ghionea, Sepsi (Ignjatevijc '46) – Goga (Axente '60), Cisovsky, Alexa, Rocha (Ricketts '68) – Zicu, Magera (Zagrean '80).

Chiar daca a fost vorba de o înfrângere si elevii sai nu au reusit sa înscrie, antrenorul Dusan Uhrin nu si-a criticat jucatorii. "Sunt multumit de acest meci, ne-a aratat câteva lucruri, ne-a raspuns la anumite întrebari. În prima repriza am jucat bine, dar am facut o greseala copilareasca. Ne-am construit ocazii, însa trebuie sa le si valorificam, nu mai avem timp sa cautam alte solutii. În mod sigur stiu deja primul unsprezece cu care vom juca în prima etapa, însa mai pot aparea transferuri în saptamâna care urmeaza. Ne deranjeaza faptul ca nu înscriem, mai ales ca ne creem multe ocazii”, a declarat tehnicianul la finalul întâlnirii.

Capitanul echipei timisorene, Dan Alexa, considera ca testul a fost util, dar si ca el si colegii sai mai au probleme de rezolvat: "Am început meciul de la 0-1, terenul a devenit pe masura ce a trecut timpul tot mai impracticabil si nu am mai reusit sa revenim. Vojvodina a avut în aparare jucatori maturi, experimentati, a fost un adversar bun, o echipa agresiva. A fost un ultim antrenament, un ultim test, trebuie sa vedem unde am gresit, pentru ca în campionat nu avem voie. Orice punct pierdut poate fi vital".

În prima etapa a returului, Poli Timisoara primeste pe teren propriu vizita echipei Gaz Metan Medias.

Mediafax



Timisoara pierde cu Novi Sad