Poli Timisoara

Timisoara a remizat cu Sparta Praga

FC Timisoara a terminat la egalitate, scor 0-0, partida amicala cu cehii de la Sparta Praga, echipa calificata in 16-imile Ligii Europa. Jocul timisorenilor a fost unul bun, echipa lui Uhrin si-a creat cateva ocazii de a inscrie prin Zicu si Goga, insa scorul a ramas alb la finalul meciului.
Goga a semnat prima ocazie de gol a timisorenilor, la doar 3 minute de la startul meciului, sutul sau din marginea careului ocolind poarta cehilor. Au urmat apoi minute bune de dominare in joc a celor de la Sparta Praga, Pantilimon si Scutaru avand cateva interventii salvatoare in fata portii. Prima repriza s-a incheiat cu o noua mare ocazie a Timisoarei, de aceasta data sutul lui Zicu in urma unei lovituri libere fiind respins de cehi din fata portii.

Repriza secunda i-a gasit in teren si pe Rocha si Burca, trimisi in teren de Dusan Uhrin in locul lui Ricketts si Cisovsky. Jocul banatenilor s-a insufletit, echipa de pe Bega avand mai multe ocazii de a deschide scorul. Prima i-a aprtinut lui Zicu, acesta sutand peste poarta din lovitura libera, apoi Rocha a sutat putin pe langa poarta din marginea careului. Intra timp cehii au avut si ei doua mari ocazii de a inscrie.

Finalul meciului n-a mai adus faze importante de poarta, cu exceptia ocaziei lui Goga din minutul 90, din lovitura libera, cand sutul atacantului timisorean a fost retinut de portarul cehilor.

Timisoara a inceput meciul cu: Pantilimon, Helder, Cisovsky, Luchin, Scutaru, Lavecchia, Alexa, Tames, Zicu, Ricketts, Goga. In repriza secunda au mai intrat in teren Burca, Rocha, Magera si Nikolic.


Onlinesport: Irina Maxim


Timisoara a remizat cu Sparta Praga