Poli Timisoara

Sepsi, la cutite cu sefii Timisoarei

Cel mai important jucator transferat de Poli Timisoara in ultimii ani, Laszlo Sepsi, este pe cale sa paraseasca gruparea de pe Bega, dupa ce a intrat in conflict cu conducerea clubului. Vezi aici care este cel de-al doilea jucator care va parasi Timisoara in aceasta iarna.
Dupa doar un an, Sepsi s-a saturat de Timisoara. Jucatorul vrea sa plece si incearca, prin intermediul impresarilor sai, sa isi rezilieze contractul.

Marian Iancu este de acord sa il lase sa plece, insa cere cel putin 1.5 milioane de euro. De altfel, Iancu s-a aratat dezamagit de incercarile disperate ale lui Sepsi de a "rupe" contractul cu Timisoara.

"Este posibil ca Sepsi sa plece. Avocatii sai incearca din rasputeri sa-i gaseasca un loc de munca. Vom vedea ce se va intampla. Nu va pleca liber, asa cum incearca impresarii sai", a spus Iancu la sportro.

Motivul pentru care Sepsi vrea sa plece este legat de problemele financiare ale clubului. Sepsi are de primit 260 de mii de euro, iar din acest motiv impresarii sai incearca sa-i depuna memoriu pentru a deveni liber de contract.

Un alt jucator care va parasi Timisoara in aceasta iarna este Hristu Chiacu.

Onlinesport


Sepsi, la cutite cu sefii Timisoarei