Poli Timisoara

Contra a luat foc impotriva arbitrilor: "Suntem neinvinsi si vreau sa ne respecte"

Antrenorul echipei FC Timisoara, Cosmin Contra, a tunat, duminica seara, dupa meciul cu Otelul Galati, la adresa arbitrilor, solicitandu-le cavalerilor fluierului sa acorde un mai mare respect pe teren echipei care nu a cunoscut inca gustul infrangerii in primele 16 etape de campionat.
"Au avut ei o ocazie prin Viglianti care putea schimba soarta meciului. Noi am avut un penalty in 16 etape si nici acela neacordat. Suntem echipa fara infrangere in campionat si n-avem un penalty, iar Branestiul are opt penaltyuri. Eu cer arbitrilor sa ne respecte pentru ca suntem echipa neinvinsa si meritam alt tratament din partea lor.

"Am avut penalty la Zicu foarte clar. Este o victorie grea, dar meritau sa castige si galatenii. Felicit jucatorii pentru efortul depus, dar trebuie sa trag un semnal de alarma pentru ca nu vor sa ne dea penaltyuri clare ca lumina zilei", a spus Contra la conferinta de presa.

Gurita a mai spus ca echipa traverseaza un moment bun si spera sa se intoarca fara infrangere si din deplasarea de la Bucuresti cu Dinamo, meciul dintre cele doua formatii fiind programat in etapa a 17-a.

"Suntem pe un drum bun si saptamana viitoare ne asteapta un meci foarte greu la Dinamo. Ne dorim din toata inima sa plecam neinvinsi de acolo. Felicit Otelul si pe Dorinel Munteanu pentru treaba pe care a facut-o acolo. Merita sa fie pe primul loc", a adaugat Contra.

Fostul international i-a transmis un mesaj si patronului Marian Iancu, solicitandu-i acestuia sa achite o parte din sumele restante catre jucatori.

"Mi-as dori din partea patronatului sa vina cel putin cu o parte din restantele financiare, pentru ca baietii si-au facut datoria pana in aceasta etapa a 16-a si se bat pentru aceste culori", a opinat Contra.

Onlinesport


Contra a luat foc impotriva arbitrilor: "Suntem neinvinsi si vreau sa ne respecte"