Poli Timisoara

Iancu il ameninta pe Contra cu demiterea

Marian Iancu fierbe dupa ce Timisoara a pierdut doua puncte importante la Urziceni. Totul s-ar putea rasfrange asupra lui Cosmin Contra, care a fost amenintat cu demiterea.
Patronul banatenilor ii cere lui Contra sa nu se mai introduca pe teren, deoarece valoarea sa este a unui jucator de Divizia C.

In cazul in care Contra nu va asculta aceste indicatii, Iancu a anuntat ca il va demite, chiar daca este neinvins in campionat.

"De foarte mult timp nu am mai fost asa de suparat. Am nevoie de antrenorul Contra, nu mai am nevoie de jucatorul Contra. El nu mai poate juca, începe deja sa ma supere ca nu vrea sa înteleaga. I-am spus deja de câteva ori, dar tot intra pe teren. Noi suntem echipa care trage la titlu, nu suntem echipa de Liga C, ca sa intre antrenorul neîncalzit pe teren. L-am rugat, o spun acum public poate întelege: daca mai intra pe teren ma despart si de antrenorul Contra.

Ca antrenor are sustinerea mea 100%, dar nu-l mai vreau pe teren. I-am spus-o delicat, cu blândete, dar am fost penibili astazi la Urziceni, nu mai pot. S-au facut foarte multe greseli. Ce dovada mai mare de încredere trebuie sa-i arat daca la 35 de ani i-am dat banca tehnica. Astept responsabilitate si un exemplu din partea lui", a declarat Marian Iancu la Realitatea FM.

Onlinesport


Iancu il ameninta pe Contra cu demiterea