Poli Timisoara

Contra asteapta un rezultat pozitiv cu Pandurii

Antrenorul echipei FC Timisoara, Cosmin Contra, a declarat, vineri, ca în cazul în care jucatorii sai vor da dovada de aceeasti determinare ca la meciurile cu Sportul Studentesc si Juventus Bucuresti, atunci gruparea banateana se poate întoarce cu un rezultat pozitiv din deplasarea de la Târgu Jiu.

"Vom avea o deplasare grea, contra unei echipe care joaca foarte bine acasa. Pandurii este o formatie bine organizata, antrenata de un tehnician tânar, Ionut Badea, care a facut trupe redutabile din echipele pe care le-a pregatit. Pandurii este o echipa bine pregatita tactic si fizic. Va fi o întâlnire grea, dar noi venim dupa doua victorii si suntem încrezatori în fortele noastre. Trebuie sa avem aceeasi mentalitate, aceeasi determinare, acelasi spirit de sacrificiu pe care l-am aratat la ultimele doua partide. Daca vom avea aceste lucruri putem sa ne întoarcem cu un rezultat bun de la Târgu Jiu", a spus Contra, într-o conferinta de presa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cosmin Contra a afirmat ca nu va putea conta pe capitanul echipei, Dan Alexa, care a fost supus unei interventii chirurgicale la stomatolog. "Alexa a suferit o operatie stomatologica, are fata umflata, nu este disponibil decât de saptamâna viitoare. Sper sa fiu inspirat, sa aleg cel mai bun 11 la acest meci, având în vedere calitatile adversarului de duminica. Fac un presing foarte bun, au jucatori rapizi, tehnici si trebuie sa fim atenti. Cum am spus, îmi doresc continuitate în rezultate", a completat Contra.

Tehnicianul gruparii banatene spera ca în cazul unei victorii cu Pandurii, în etapa a noua a Ligii I, stadionul sa se umple la meciul din etapa urmatoare cu Rapid. "Îmi doresc ca învingând Pandurii sa fim acolo sus pentru ca partida cu Rapid sa fie un derbi pentru locul 1, sa putem umple stadionul. Fac deja de-acum un apel la fani, îi astept sa umple arena la sâmbata viitoare sa ne împinga spre victorie. Dar înainte de toate e meciul de duminica, foarte greu, le-am si spus asta jucatorilor deja dupa partida de miercuri din Cupa României", a subliniat Contra.

Partida Pandurii Târgu Jiu - FC Timisoara, contând pentru etapa a noua a Ligii I, se va disputa, duminica, cu începere de la ora 18.30.

Mediafax



Contra asteapta un rezultat pozitiv cu Pandurii