Poli Timisoara

Contra tinteste inalt: "Vreau la nationala"

Cosmin Contra a fost prezentat oficial miercuri in functia de antrenor al echipei FC Timisoara. Cu aceasta ocazie, Contra a vorbit despre viitorul sau, dezvaluind ca viseaza sa ajunga la echipa nationala.
"Sunt la început de drum, am acceptat aceasta noua provocare pentru ca-i voi avea alaturi pe Velcea, Roti si Bratu. Am mare încredere ca voi reusi sa duc la final munca lui Petrovici. Mi-as dori ca sa ajung ca dînsul, sa pot pe viitor, sa antrenez echipa nationala.

Începe o munca care stiu ca nu va fi usoara, se vor schimba lucrurile pentru mine. Daca acum 2 zile stateam cu ei coleg în vestiar, acum poate voi lua decizii care o sa-i supere pe unii dintre ei, dar asta e viata. Niciodata nu poti sa-i multtumesti pe toti", a spus Contra.

Lipsit de experienta, Contra a mentionat ca mizeaza pe sprijinul fanilor. "Mi-as dori ca sambata sa fie un stadion plin, pentru a ne sustine la primul meci", a adaugat Contra.

Cosmin Contra va debuta pe banca Timisoarei sambata, de la ora 21:00, in direct pe Onlinesport.ro, impotriva celor de la Sportul Studentesc.

Onlinesport


Contra tinteste inalt: "Vreau la nationala"