Poli Timisoara

Helder a semnat contractul cu FC Timisoara

Fundasul dreapta Helder, venit de la Dinamo Bucresti, dar care apartine de Nancy, a semnat luni un contract cu FC Timisoara, valabil pâna la finalul sezonului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Împrumutul sau de la formatia franceza expira în vara lui 2011. "Îl vom evalua si apoi vom vedea daca achitam clauza care ne permite sa-l pastram. Ne-ar costa circa 750.000 de euro", a precizat directorul executiv al lui Poli, Gheorghe Chivorchian, într-o emisiune TV.

Oficialul timisorean a mai spus ca sârbul Dusan Dukici, venit la Timisoara în vara acestui an refuza împrumutul la Unirea Urziceni. "Da, avem probleme cu el, dar mai ales cu impresarul sau. Ramâne sa mai discutam acest subiect", a precizat Chivorchian.

Cosmin Contra a primit o oferta de prelungire a contractului la care poate raspunde pâna vineri. "Este o oferta complexa, de a continua ca jucator si apoi de a primi o functie în cadrul clubului. Acum vine meciul cu Belarus, dupa care el se va consulta cu familia, asa încât pâna vineri sper sa avem un raspuns de la el", a afirmat Gheorghe Chivorchian, adaugând ca "ultimul transfer ar putea fi al atacantului muntenegrean Stefan Nikolic, aflat de câteva zile în probe la Timisoara".

Mediafax



Helder a semnat contractul cu FC Timisoara