Poli Timisoara

Sedinta in vestiarul Timisoarei: "E doar inceputul! O sa fim si mai furati"

Alertati dupa remiza din prima etapa cu Gloria Bistrita, banatenii au facut o sedinta in vestiar. La ea au participat Daniel Stanciu, Gheorghe Chivorchian, Vladimir Petrovici si jucatorii. Principala tema de discutie a fost, bineinteles, arbitrajul.

Conducatorii banatenilor au vrut sa analizeze cauzele semi-esecului din prima etapa cu Gloria Bistrita si au facut o sedinta ad-hoc in vestiar. Sefii de pe Bega au vrut sa afle de ce jucatorii au fost extrem de nervosi, iar raspunsul a fost evident: "Coltescu ne-a tocat!".

Daniel Stanciu si Chivorchian au aprobat concluzia trasa de jucatori, insa i-au avertizat ca problemele de arbitraj nu se vor rezolva prea curand.

"Nu trebuie sa fiti preocupati de arbitraj in timpul meciului. E doar inceputul, o sa fim si mai furati de acum inainte! Dar chiar si asa trebuie sa dati totul si sa incercati sa castigam", le-a spus Daniel Stanciu jucatorilor.

Desi Vladimir Petrovici afirmase ca e posibil sa il amendeze pe Cosmin Contra, "Gurita" va scapa fara nici o sanctiune si isi va duce la bun sfarsit contractul.

Onlinesport



Sedinta in vestiarul Timisoarei: "E doar inceputul! O sa fim si mai furati"