Poli Timisoara

Stanciu: "FC Timisoara va juca foarte ofensiv"

Managerul sportiv al FC Timisoara, Daniel Stanciu, a declarat, la revenirea din cantonamentul din Austria al gruparii banatene, ca jocul echipei este mult mai ofensiv.

"Acest cantonament a fost la fel de bun precum cel din Slovenia. Eu cred ca am încercat si am si reusit sa schimbam stilul de joc, unul mult mai ofensiv. Dovada stau numarul mare de goluri marcate în cele patru meciuri amicale, chiar daca în doua dintre ele am întâlnite echipe mai slab cotate", a spus Daniel Stanciu, la Radio Timisoara.

FC Timisoara a înscris 23 de goluri în cele patru jocuri amicale, cele mai multe, 15, fiind reusite în partida cu SK Bischofshofen, echipa din liga a patra austriaca. "Noi am demonstrat apetit ofensiv în toate jocurile, chiar si în cel cu Ferencsvaros. Ne-am impus numai cu 2-1, însa ne puteam desprinde la mult mai multe goluri la un moment dat. Antrenorul Vladimir Petrovici a încercat sa impuna acest stil mai ales pentru campionat. Sa nu uitam ca de trei sezoane, Timisoara este echipa cu numarul cel mai mare de goluri marcate", a completat Stanciu.

FC Timisoara va debuta în sezonul 2010/2011 al Ligii I, sâmbata, 24 iulie, când va întâlni, pe teren propriu, Gloria Bistrita.

Mediafax



Stanciu: "FC Timisoara va juca foarte ofensiv"