Poli Timisoara

Se destrama Timisoara?

Timisoara ar putea disparea rapid de pe culmile fotbalului romanesc. Clubul de pe Bega traverseaza grave probleme financiare, iar din ce in ce mai multe voci sustin ca Marian Iancu se afla in incapabilitatea sa mai tina echipa la un nivel inalt. Neimplicarea autoritatilor locale si cresterea taxelor sunt doua lovituri letale pe care Iancu le-a primit intr-un timp relativ scurt si care l-au luat pe nepregatite.
Marian Iancu a anuntat ca pleaca de la Timisoara din cauza unor probleme de ordin financiar cu autoritatile locale. Motivul pare doar sa fie o acoperire pentru adevaratele probleme, despre care din ce in ce mai multe voci sustin.

Dupa ce au investit aproximativ 50 de milioane de euro, Marian Iancu si colaboratorii sai au ajuns la fundul sacului si nu mai au disponibilitatea sa vina cu bani de acasa pentru sezonul urmator.

Din acest motiv, Iancu a inceput sa propuna jucatorii pe la mai multe echipe. Primul este Latovlevici, plecat la Steaua, iar lista ar putea continua cu nume precum Cisovsky, Bourceanu, Bonfim sau Goga.

O informatie prezentata de EVZ sustine ca Iancu vrea sa vanda toti jucatorii inainte de a pleca de la Timsoara. Sumele ar fi derizorii, pana in 300.000 de euro.

In orice caz, vocile care sustin ca Marian Iancu va vinde multi jucatori sunt din ce in ce mai numeroase. Impresarul lui Latovlevici, Florin Iacob, a explicat care a fost adevaratul motiv al transferului jucatorului sau la Steaua.

"Domnul Iancu are probleme financiare si nu mai poate sa tina jucatorii de valoare", a fost declaratia lui Iacob, care va declansa un razboi plin de framantari in Banat.

Onlinesport


Se destrama Timisoara?