Poli Timisoara

Petrovici cauta 'primul 11' in Austria

Antrenorul echipei FC Timsoara, Vladimir Petrovici, a afirmat ca intentioneaza in cantonamentul din Austria sa definitiveze primul 11 al banatenilor.
"Prima parte a pregatirilor a decurs excelent, mi-a fost foarte util primul cantonament, deoarece am cunoscut foarte bine jucatorii. În cele doua partide pe care le-am disputat în Slovenia am vazut cine si ce poate, a fost o parte foarte buna, elevii mei au fost foarte receptivi în antrenamente si au muncit foarte mult. Au fost probleme la finalizare, acolo trebuie sa gasim o solutie pentru atac. Poate o sa aducem si un nou jucator, dar consider ca si cu acesti atacanti putem începe bine campionatul. Acum voi vedea adevarata fata a echipei, în aceste partide de verificare, care sunt foarte importante pentru mine.

Fireste, asta nu înseamna ca acum echipa va juca cum trebuie sa evolueze în Cupele Europene, însa pentru a cristaliza primul 11 aceste partide vor fi foarte importante. Nu este nimic special legat de aceste echipe cu care vom da piept în Austria, dar sunt obligatorii cele patru meciuri pentru a cunoaste jucatorii. Avem nevoie de respectivele meciuri pentru a cunoaste echipa si pentru a intra treptat în forma competitionala înainte de începerea campionatului", a spus Petrovici, citat de site-ul banatenilor.

Tehnicianul sarb a clarificat si situatia jucatorilor Ionescu, Chitu si Parks, care nu vor face deplasarea in cantonamentul din Austria.

"Chitu si Ionescu sunt talentati, dar pe posturile pe care ei evolueaza avem destui jucatori. Se va întoarce si Contra la noi si va fi concurenta si mai mare si este mai bine pentru ei sa joace la echipa a doua. Din punctul meu de vedere, Parks s-a antrenat corect, ce probleme sunt cu el le va rezolva clubul, s-a pregatit responsabil la antrenamente. Nici nu am avut prea mult timp sa-l vad dar celelalte aspecte sunt problemele clubului", a adaugat Petrovici.

Onlinesport


Petrovici cauta 'primul 11' in Austria