Poli Timisoara

Petrovici produce schimbari majore la Timisoara

Vladimir Petrovici a tras primele concluzii dupa sosirea la Timisoara si a creionat deja echipa-tip pe care o va alinia in meciurile din sezonul urmator. Iata mutarile pe care sarbul vrea sa le produca la Timisoara.
"In mare masura, am stabilit echipa pentru sezonul urmator. Stiu care vor fi rezervele si care vor fi titularii", spune antrenorul sarb, care i-a vazut la treaba pe baietii sai doar in meciul amical cu NK Maribor.

Petrovici il va scoate din poarta pe Taborda pentru a-i face loc lui Costel Pantilimon. LUi Petrovici ii plac portarii cu talie si ii acorda o noua sansa portarului care a gafat constant in sezonul precedent.

In linia defensiva, Petrovici ii va titulariza pe cei doi compatrioti pe care i-a transferat la Timisoara, Dukici si Popovici. Ultimul va face cuplu in centrul defensivei cu Cisovsky, in timp ce locul in banda stanga va fi luat de Latovlevici.

In aceste conditii, Sepsi va fi urcat in linia de mijloc. Mutarea a fost ceruta de conducerea clubului, care i-a transmis lui Petrovici ca in aceasta formula cei doi au jucat la echipa nationala de tineret.

Sepsi ii va avea colegi in linia de mijloc pe Dan Alexa, Iulian Tames si Alexandru Curtean, ultimul primind un ultimatum din partea conducerii. Daca nu va confirma, isi va face bagajele si va pleca.

Singurul compartiment in care Petrovici nu va umbla este cel ofensiv, unde ii va pastra pe Dorin Goga si Lukas Magera, despre care are o parere excelenta.

Echipa probabila a Timisoarei in sezonul urmator: Pantilimon - DUkici, Popovici, Cisovsky, Latovlevici - Curtean, Alexa, Tames, Sepsi - Goga, Magera.

Onlinesport


Petrovici produce schimbari majore la Timisoara