Poli Timisoara

Timisoara renunta la Moraes pentru Zicu

Conducerea clubului FC Timisoara a anuntat ca nu mai este interesata de brazilianul Junior Moraes de la Gloria Bistrita. In schimb, pe Bega ar putea ajunge dinamovistul Ianis Zicu.
Managerul sportiv al banatenilor, Daniel Stanciu, a vorbit, vineri, despre campania de achizitii, mentionand ca Ianis Zicu este unul dintre jucatorii care ar putea ajunge la Timisoara.

"Zicu este un jucator de valoare, dar nu stiu daca vom putea ajunge la un acord cu Dinamo. El are un salariu destul de mare, sa vedem daca se va putea face. Moraes? La ce viseaza Bistrita, e imposibil! Dupa 7-8 goluri in Liga 1 sa ceri 1 milion de euro mi se pare exagerat. Pana la urma, a marcat doar cateva goluri cu Astra si cu nu mai stiu cine...", a spus Daniel Stanciu la gsptv.

In schimb, Daniel Stanciu a negat interesul pentru Cornel Rapa si Sabrin Sburlea, alti doi jucatori despre care au existat informatii ca ar fi doriti la Timisoara.

"Rapa si Sburlea nu sunt tinte pentru noi. Pe Liviu Ganea mi l-as dori, dar nu cred ca il mai da Dinamo pentru ca vor renunta la Claudiu Niculescu. E posibil sa plece Alexe, asa ca ar putea veni in locul lui", a explicat Stanciu.

Onlinesport


Timisoara renunta la Moraes pentru Zicu