Poli Timisoara

Iancu, atacat din nou: "Mananca toata ziua si isi da cu parerea"

Seria atacurilor la adresa patronului de pe Bega continua. Deranjat de afirmatiile pe care Marian Iancu le-a facut la adresa echipei sale, antrenorul Unirii Alba Iulia, Blaz Sliskovici, l-a atacat pe boss-ul banatenilor.
"Sunt unii care numai stau si manânca si iar manânca si îsi dau cu parerea. Ei sunt experti în tot, dar de muncit nu muncesc", a spus Blaz Sliskovici cu referire la Marian Iancu.

Referitor la partida pe care Unirea Alba Iulia o va disputa impotriva Stelei, Sliskovici a mentionat ca isi doreste toate cele trei puncte, deoarece un egal nu l-ar ajuta cu nimic.

"Unirea joaca sa se salveze de la retrogradare, pe noi nu ne intereseaza cine câstiga campionatul. Sper sa nu câstige nici de data asta Steaua la Alba Iulia, sa câstigam noi, în nici un caz sa facem egal. Jucatorii mei trebuie sa fie foarte determinati, agresivi, sa aiba o dorinta mare de a face un rezultat bun, ambitia noastra de a învinge trebuie sa fie mai mare decât a lor, asta e tot ceea ce conteaza.

O fi luat Steaua opt goluri în ultimele doua meciuri, nu înseamna automat ca le vom da si noi 3 sau 4, unul ar fi de ajuns si îl vom înscrie daca ne vom concentra pe jocul nostru!. La Alba Iulia vine una dintre cele mai mari echipe din România si ne asteptam la un stadion arhiplin. Suporterii sa creada în noi, pentru ca împreuna putem realiza ceea ce ne-am propus si anume sa obtinem un rezultat mare cu Steaua", a explicat bosniacul.

Onlinesport


Iancu, atacat din nou: "Mananca toata ziua si isi da cu parerea"