Poli Timisoara

Iancu a intrat in gura fanilor: "Zambon ne-a luat palmaresul, Iancu ne-a luat fotbalul"

Pentru ca i-a luat apararea lui Ioan Ovidiu Sabau, fanii Timisoarei au rabufnit. Ajunsi la capatul rabdarii din cauza evolutiilor slabe ale echipei, banatenii nu au acceptat votul de incredere primit de Sabau din partea conducerii si l-au contestat dur pe patronul Marian Iancu.
Fanii gruparii de pe Bega au protestat pe forumul oficial al clubului impotriva lui Marian Iancu, dupa ce acesta a anuntat, marti, ca Marian Iancu va ramane la Timisoara cel putin pana in 2011, cand trebuie sa castige campionatul sau Cupa Romaniei.

"Iancu se comporta jalnic cu noi in momentul de fata! Istoria noastra e sa stam in genunchi in fata italienilor si miticilor. Iancu OUT! Nu ai reusit sa aduci nici un trofeu (lucru reusit in timp mai scurt de CFR si Urziceni), nu ai inteles nimic din ceea ce ne anima, ai reusit sa transformi starea de spirit de vis de la Timisoara intr-o letargie ce se apropie inevitabil de cosmar, banii tai nu pot cumpara tacerea noastra! Mai bine saraci, dar fericiti ca sa vedem un fotbal care ne aduce la stadion, ca pasiunea noastra este respectata! Zambon ne-a furat palmaresul! Iancu ne-a furat fotbalul la care visam. Pastreaza-l pe Sabau si ne vei fura si speranta! Cu ce esti diferit de Mircea Sandu sau de Lupescu? Poli suntem noi! Iancu OUT!", este mesajul dur postat de Gonzo Violet pe forumul banatenilor.

Mesajul lui Gonzo Violet a fost aprobat si de ceilalti suporteri ai Timisoarei, care si-au manifestat si ei nemultumirea fata de deciziile luate in ultima vreme de presedintele Marian Iancu. Nici macar argumentele folosite de acesta (golaverajul bun si eliminarea lui Sahtiorului) nu au potolit furia fanilor.

"Nu insista cu Sabau, aduci degeaba jucatori, nu stie sa-i puna in teren, nu stie sa-i motiveze, nu le insufla o mentalitate de invingator. [...] Pune-l pe liber la vara si adu un antrenor ca lumea! E mai important decat lotul", a scris politm, cel care se prezinta drept un suporter care merge de peste 30 de ani la meciurile Timisoarei.

Alte mesaje impotriva lui Marian Iancu:

Amadeus: Omul asta-i dus cu pluta, acum vreo 7-8 etape, cand eram la un punct-doua de locul 1 explica sfatos ca nu contam in lupta pentru titlu, iar acum cand e la 7 puncte de lider si mai are trei echipe in fata zice ca vrea titlul.

sebaviola
: Peluza Sud ar trebui sa ia atitudine fata de Iancu.

secreto1921
: Mariane, vezi ca te-au atacat aia cu "flacara violeta". Cum poti sa-l sustii in continuare pe Sabau?

Onlinesport


Iancu a intrat in gura fanilor: "Zambon ne-a luat palmaresul, Iancu ne-a luat fotbalul"