Poli Timisoara

Iancu destrama staff-ul lui Sabau

In incercarea de a-l face pe Ioan Ovidiu Sabau sa plece, patronul banatenilor intentioneaza sa dea afara mai multi membri din staff-ul tehniciaunlui dupa rezultatele slabe din ultima vreme.
Principalul vizat de Marian Iancu este antrenorul cu portarii, Marius Bratu. Iancu l-a dat afara pe Bratu si in urma cu cinci luni, insa ulterior a revenit asupra deciziei.

Patronul banatenilor considera ca acesta nu are capacitatea necesara pentru a-l pregati pe Costel Pantilimon, portarul pe care spera sa il vanda cu 5 milioane de euro.

Marian Iancu i-a luat in colimator si pe preparatorii fizici Dan Didita si Michele Bon, acuzand modul in care banatenii cedeaza de fiecare data pe final si modul in care, la unele meciuri, jucatorii par ca se sufoca pe teren.

Resemnat ca titlul este ca si pierdut, Marian Iancu nu s-ar supara in cazul in care Ioan Ovidiu Sabau si-ar da demisia, in semn de protest fata de deciziile care vor fi luate.

Totodata, boss-ul de pe Bega a mai pregatit amenzi usturatoare pentru jucatori. "Acum se va vedea cine este mercenar", a tunat Iancu.

Onlinesport


Iancu destrama staff-ul lui Sabau