Poli Timisoara

Amenintari cu interlopi la Timisoara

Veste soc in vestiarul Timisoarei. Portarul bosniac Nemanja Supici l-a amenintat pe managerul sportiv Daniel Stanciu ca va fi dat pe mana interlopilor, dupa ce a refuzat sa ii permita sa mearga la un presupus control medical in tara natala.
Nemanja Supici, portarul adus in toamna la Timisoara, a prins rareori lotul formatiei lui Nelutu Sabau, insa s-a remarcat prin actele de indisciplina.

El a plecat de mai multe ori in Bosnia, invocand diverse accidentari sau motive personale. O noua accidentare a invocat si in aceasta saptamana, cand i-a cerut lui Daniel Stanciu sa fie lasat sa mearga la un control in tara sa natala.

Spre surprinderea sa, Stanciu nu i-a mai permis si a urmat un dialog dur, cu amenintari violente din partea portarului. "Pun interlopii pe tine! Am eu grija de tine...", i-a spus Supici lui Stanciu.

Acesta l-a informat pe patronul Marian Iancu, iar totul va ajunge pe mana Politiei. Clubul banatean va face plangere impotriva portarului caruia ii va fi mai mult ca sigur reziliat contractul.

In perioada petrecuta la Timisoara, Nemanja Supici a aparat o singura data.

Onlinesport


Amenintari cu interlopi la Timisoara