Poli Timisoara

Iancu declanseaza un nou scandal: "Dinamo poate pierde la masa verde cu Steaua"

Patronul echipei FC Timisoara, Marian Iancu, sustine ca Dinamo poate pierde la masa verde meciul cu Steaua, deoarece Florin Prunea nu avea dreptul sa stea pe banca. Iancu repeta acelasi scenariu precum Adrian Mititelu, care ulterior a renuntat la memoriul pe care intentiona sa il depuna.
"N-am nimic cu domnul Prunea, n-am nimic cu dreptul lui la munca. Dar eu spun ca, daca nu si-a reziliat contractul, cei de la Dinamo vor avea probleme. El este oficial al FRF. Eu l-am sunat si pe Borcea, inaintea meciului cu Craiova, i-am zis sa intre in legalitate pentru ca eu urmaresc lucrul asta. Daca Prunea va fi declarat nevinovat de DNA, el isi va primi retributia de la FRF de cand a fost suspendat, pana in prezent. Asta inseamna ca el este inca platit de FRF.

El poate sa lucreze ce vrea la Dinamo: poate sa fie sofer sau director de investitii. Dar daca sta pe banca, vorbim de fotbal, si este in incompatibilitate. Chiar daca are contractul suspendat, Prunea este un oficial FRF. Dinamo poate pierde si meciul cu Steaua la masa verde, din cauza ca Prunea a stat pe banca", a spus Marian Iancu la gsptv.

Managerul sportiv al lui Dinamo s-a aparat sustinand ca detine o hartie care ii permite sa activeze in fotbal, fiind sigur dreptatea este de partea sa.

"Eu am o hotarare de la o instanta judecareasca care imi spune ca pot sa lucrez la orice club din Romania. Sa spuna realitatea domnul Iancu ce vrea, dar sa nu mai arunce petarde. E dreptul domnului Iancu sa meraga la Lausanne. El ameninta pe toata lumea cu tribunalul. Eu zic sa ia toate cele 17 cluburi din Liga I, care sunt in competitie cu Timisoara, si sa le dea in judecata la Lausanne", a explicat Prunea.

Onlinesport


Iancu declanseaza un nou scandal: "Dinamo poate pierde la masa verde cu Steaua"