Poli Timisoara

Sabau, ingrijorat de jocul Timisoarei

Antrenorul Timisoarei, Ioan Ovidiu Sabau, se declara ingrijorat de forma pe care jucatorii sai au aratat-o in meciurile amicale disputate in aceasta iarna.
"Sunt preocupat dupa aceasta înfrângere, deoarece nu mai aratam a echipa, nu mai avem atitudine. Joi, ca de fiecare data, am gafat. Dam prea usor mingea adversarilor. Facem niste gafe care nu se pot face la nivelul asta... Noi avem niste pretentii de la jucatori. Încercam sa vedem ce se întâmpla, sa gasim motivele pentru care avem aceasta atitudine. Nu mai aratam ca o echipa care are foame de rezultate. Sunt niste probleme pe care trebuie sa le rezolvam.

Nu este o problema de oboseala, motive pot fi gasite din partea unor jucatori: ca a batut vântul, ca mingea a fost Adidas, nu Nike, ca terenul nu stiu cum este... Trebuie sa existe concentrare, trebuie sa evoluezi în fiecare meci cu mentalitate de învingator. O asemenea atitudine trebuie sa ai indiferent ca e meci oficial sau nu. Trebuie sa facem o analiza corecta, deoarece ne punem sperante în anumiti jucatori. Din pacate însa, unii dezamagesc, si e pacat ca sunt tineri si trebuie sa aiba mai multa responsabilitate", a spus Sabau pentru site-ul banatenilor.

In meciurile de pregatire din Antalya, FC Timisoara a inceput ca din tun, cu o victorie categorica in fata austriecilor de la Kapfenberg, insa apoi a dezamagit, chiar daca a avut in fata adversari modesti din zona asiatica.

Finantatorul banatenilor, Marian Iancu, sustine ca nu este inca ingrijorat, dar a atras atentia ca in ultimele doua meciuri amicale vrea sa vada echipa la capacitate maxima.

Onlinesport


Sabau, ingrijorat de jocul Timisoarei