Poli Timisoara

Rusii preseaza pentru Gigel Bucur

Timisoara va afla marti daca se va desparti de golgheterul Gigel Bucur. Oficialii lui Kuban Krasnodar il preseaza pe Gigel, in speranta de a obtine o suma de transfer cat mai mica, pentru a-i asigura un salariu cat mai mare.
Aflat in capul listei de achizitii a lui Dan Petrescu, Gigel Bucur isi doreste sa ajunga la Kuban Krasnodar, insa nu s-a inteles inca la bani cu oficialii rusilor. Marian Iancu si-a pierdut rabdarea din cauza incertitudinii pe care transferul a cauzat-o si a mers in Turcia pentru a trata cu cei de la Kuban.

Acestia au termen pana marti sa se inteleaga cu Bucur, altfel jucatorul nu va mai pleca "nici pentru o oferta de 15 milioane de euro", a anuntat Marian Iancu.

"Voi face tot posibilul pentru a aduce  fotbalisti ceruti doar de antrenor. Gigel Bucur este un jucator pe care ni-l dorim foarte mult, însa tratativele au fost foarte dificile în ultimele zile si îmi este greu sa înteleg de ce", a spus directorul general al celor de la Krasnodar, Suren Mkrtchyan.

In cazul in care transferul nu se va realiza, Marian Iancu i-a promis lui Gigel Bucur ca Timisoara il va sprijini, in vara, sa se transfere la o alta echipa in conditii avantajoase.

In turul campionatului, Gigel Bucur a fost golgheterul banatenilor, reusind sa inscrie de opt ori.

Onlinesport


Rusii preseaza pentru Gigel Bucur