Poli Timisoara

Sabau nu-i regreta pe fratii Karamian

Antrenorul echipei FC Timisoara, Ioan Ovidiu Sabau, a afirmat ca nu regreta plecarile fratilor Karamian, care vor semna in urmatoarea perioada cu Steaua.
"Vom lupta si fara fratii Karamian. Vom vedea la sfarsitul campionatului cat de mult conteaza plecarea lor la Steaua. Ramane de vazut daca jucatorii pe care o sa ne bazam vor putea sa suplineasca lipsa lor. Nu am timp sa ma plang sau sa analizez plecarea lor. Eu ma gandesc numai la ceea ce am de facut in viitor. Il avem pe Contra care va veni la noi, este un jucator cu multa experienta, valoros, care isi doreste foarte mult, fiind din Timisoara, castigarea campionatului cu aceasta echipa. Cred ca ne va fi foarte util. Din cate am discutat cu domnul Iancu nu cred ca vor mai veni jucatori la echipa. Nu stiu daca Gigel Bucur va pleca, probabil luni sau marti vom stii. De marti va trebui sa stiu exact jucatorii cu care voi pregati indeplinirea obiectivului", a spus Sabau.

Timisoara a plecat sambata in Antalya, unde Sabau spune ca vrea sa pregateasca un start de retur furtunos.

"Sunt foarte multumit de felul in care s-au pregatit jucatorii in primul cantonament, iar acum suntem undeva la 70-80 la suta din pregatire. Urmeaza sa lucram mult mai mult pe specific, pe jocuri si cred ca la sfarsitul acestui cantonament sa fim cat mai in forma. E foarte important sa fim in forma la primele jocuri din campionat", a adaugat Sabau.

Onlinesport


Sabau nu-i regreta pe fratii Karamian