Poli Timisoara

Curtean: "Nu sunt multumit de mine"

Atacantul echipei FC Timisoara, Alexandru Curtean, a analizat prestatiile pe care le-a avut in turul campionatului si spune ca este nemultumit. Curtean trage tare in Antalya, pentru a-si demonstra valoarea in retur.
"Prima parte a sezonului a inceput destul de rau pentru mine, cu acea accidentare de la Donetk. Datorita acelei rupturi musculare am stat aproape o luna si mi-am revenit mai greu dupa indisponibilitate, s-a si vazut asta pe teren. Fireste ca nu sunt multumit de cum a decurs pentru mine turul acestui sezon. De aceea, cel mai important lucru este sa fiu sanatos, sa nu mai am ghinion cu accidentarile. Vreau sa am continuitate, ca sa ma lupt pentru un loc in primul 11", a spus Curtean, citat de site-ul oficial al banatenilor.

In schimb, Curtean este multumit de performantele realizate de Timisoara anul trecut in Liga I si in cupele europene.

"2009 a fost un an extraordinar pentru clubul nostru. Sa nu uitam ca a fost cel mai bun an din istorie. Au fost rezultate remarcabile: eliminarea lui Sahtior, egal la Amsterdam, victorie la Zagreb, dupa ce in primavara am fost vicecampioni... Sper sa depasim in 2010 aceste performante! Este greu sa faci o apreciere asupra returului, deoarece in Liga I valorile sunt foarte apropiate. Nu poti sa spui cu certitudine cine este favorita. Sunt 6-7 echipe foarte puternice, lupta pentru titlu va fi foarte echilibrata. Vor fi 17 etape, pe o perioada destul de scurta de timp, in care se pot intampla multe", a adaugat jucatorul transferat de la Medias.

Curtean a voribt si despre adversarii din cupele europene, remarcandu-i pe Darijo Srna si pe De Zeuw.

"Mi-au placut foarte mult Sahtior si Ajax, dar cu un plus pentru cei de la Donetk. Sunt echipe senzationale, care te motiveaza sa dai totul pe teren cand le intalnesti, dar sunt extrem de puternice, au o forta incredibila de atac. Vin peste tine, nu te lasa sa respiri. Ca jucatori, cel mai mult mi-au placut, de la cele doua echipe amintite, Srna, respectiv De Zeuw. Dupa parerea mea, experienta acumulata in Champions League si Europa League ne va ajuta foarte mult in viitorul sezon", a incheiat Curtean.

Onlinesport



Curtean: "Nu sunt multumit de mine"