Poli Timisoara

Chivorchian: "Timisoara are rezultate pentru ca a stiut sa-si aleaga jucatorii"

Directorul executiv Gheorghe Chivorchian a declarat, marti, ca FC Timisoara are rezultate bune deoarece a stiut sa-si aleaga jucatorii, facand referire la afirmatiile finantatorului FC Steaua, Gigi Becali, care i-a calificat pe unii fotbalisti de la echipa banateana drept "ciurucurile de la Steaua".

"Gigi Becali isi permite orice pentru ca nu poti sa deschizi un post de televiziune sa nu-l vezi pe Gigi Becali, dar parerea mea este ca acesti jucatori care evolueaza la Poli sunt jucatori foarte buni si de aia Poli are rezultate, pentru ca a stiut sa aleaga jucatorii cu care sa-si atinga obiectivele", a spus Chivorchian.

Valentin Badoi, unul dintre fotbalistii calificati de Becali drept "ciuruc", a refuzat sa comenteze declaratiile finantatorului FC Steaua: "Fara ciurucuri si alea, da? N-am ce sa vorbesc…Afirmatiile lui Gigi Becali nu le mai comenteaza nimeni".

Jucatorul Srdjan Luchin a declarat, la randul sau, ca Becali jigneste pe toata lumea. "Urat, cine a zis asta?", a intrebat fotbalistul cand a aflat de afirmatia referitoare la coechipierii sai. "Bine, Gigi Becali il stim ce afirmatii face si cum jigneste pe toata lumea", a precizat el, cand a aflat ca declaratia i-a apartinut finatatorului stelist.

Antrenorul formatiei FC Timisoara II, Iosif Rotariu, care l-a folosit pe Luchin in meciul de marti, cu Progresul Gataia, din Liga a III-a, a spus ca afirmatia lui Becali este "o absurditate". "Badoi a jucat extraordinar in partida cu CFR Cluj, o echipa de Liga Campionilor, Stancu la fel, jucatori de primal iga, jucatori valorosi. Probabil s-a referit la faptul ca a vrut sa-i compare cu Messi sau Ronaldinho", a afirmat Rotariu.

Gigi Becali a declarat, luni, ca FC Timisoara a invins formatia CFR Cluj, scor 2-1, in etapa a XII-a a Ligii I, cu "ciurucurile" de la Steaua. "Nu regret plecarea lui Lacatus. M-am uitat aseara la Timisoara. Avea jucatori de la mine care au fost cumparati cu doua sute de mii. Stancu si Badoi, cate o suta de mii. Eu am dat pe jucatorii lor cinci milioane. Ei au batut pe CFR cu ciurucurile de la Steaua. Eu am luat crema si de la Timisoara si de la Galati. Antrenorul raspunde atunci, nu va suparati", a spus Becali.

Mediafax



Chivorchian: "Timisoara are rezultate pentru ca a stiut sa-si aleaga jucatorii"