Poli Timisoara

Goga: "O victorie cu 2-0 ar fi cel mai bun rezultat pentru Belgrad"

Fotbalistul echipei FC Timisoara, Dorin Goga, a declarat ca o victorie cu scorul de 2-0, similara cu cea din meciul de vineri, cu Poli Iasi, ar fi cel mai bun rezultat pentru mansa secunda cu Partizan Belgrad, din turul intai al Cupei UEFA, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Victoria e foarte importanta in acest moment, avem un moral bun, ceea ce era necesar inainte de jocul cu Partizan. Jocul a fost echilibrat (n.r. - jocul cu Poli Iasi), dar noi am stiut sa tinem de
rezultat dupa ce am marcat. Am jucat destept si victoria e logica. Sper sa nu ne oprim aici. O victorie cu 2-0 ar fi cel mai bun rezultat pentru Belgrad, o sa mizam pe el si acolo", a spus Goga, al doilea marcator al Timisoarei la partida de la Iasi.

Coechipierul sau, Gigel Bucur, care a inscris primul gol la meciul de vineri, a afirmat ca FC Timisoara poate obtine un rezultat bun la Belgrad. "Avem un moral bun, mergem la Belgrad cu incredere si cred ca putem scoate un rezultat bun. Sunt convins ca se poate intoarce rezultatul. Cum ne-au batut ei aici, ii putem bate si noi acolo", a precizat Bucur.

Gigel Bucur considera ca echipa FC Timisoara a fost penalizata cu sase puncte pe nedrept. "Ar fi frumos sa primim cele sase puncte inapoi, fiindca nu s-au luat pe nedrept, dar noi oricum vom incerca sa castigam meci de meci si tot vom fi undeva, pe primele locuri. Obiectivul nostru nu e titlul, dar cu cele sase puncte, daca le-am putea primi inapoi, cred ca am putea sa ne luptam si pentru asta. Sanse avem", a adaugat Bucur.

Mediafax



Goga: "O victorie cu 2-0 ar fi cel mai bun rezultat pentru Belgrad"