Poli Timisoara

Uhrin jr: "Fotbalul este un sport care se joaca cu doua echipe, nu cu una singura"

Antrenorul ceh al formatiei FC Timisoara, Dusan Uhrin jr, a declarat, vineri, dupa victoria din partida cu CS Otopeni, scor 3-1, ca fotbalul este un sport care se joaca cu doua echipe, nu cu una singura, acuzand faptul ca oaspetii au jucat mai mult pe contraatac, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"E greu cand joci in fata unei echipe care evolueaza pe contraatac. Fotbalul este un sport care se joaca cu doua echipe, nu cu una singura. Noi a trebuit sa fim rabdatori, sa nu facem nicio greseala si sa reusim sa inscriem. Acum va trebuie sa castigam si in deplasare", a spus Uhrin jr.

Presedintele Comitetului Director al clubului FC Timisoara, Gheorghe Chivorchian a afirmat ca victoria este una normala, tinand cont ca CS Otopeni este nou promovata: "Sunt multumit partial de rezultat. Puteam sa marcam mai multe goluri, sa jucam mai bine. Victoria este una normala, nimic iesit din comun, pentru ca am jucat impotriva unei echipe care vine din Liga a II-a. Este normala schimbarea de portar, deoarece Taborda a gresit".

Alexa: "Daca vrem sa ne atingem obiectivul, trebuie sa luam puncte si din deplasare"

"Ne asteptam sa fie greu. Veneam dupa o infrangere cu 5-1 care nu a picat bine nimanui. Aveam mare nevoie de victorie si e important ca am obtinut-o. Acum avem meci la Buzau si de fiecare data cand am jucat acolo am pierdut. Daca vrem sa ne atingem obiectivul e necesar sa luam puncte si de afara. Am fost suparat cand am luat golul, pentru ca avusesem o ocazie de unu la unu cu cateva secunde inainte si in loc sa fie 4-0 a fost 3-1", a spus Alexa.

Nici armeanul Artiom Karamian nu a uitat inca meciul pierdut in deplasare, scor 1-5, in fata unei alte nou promovate, Gaz Metan Medias, si spera ca urmatoarea deplasare sa fie mai norocoasa. "A fost greu, intotdeauna e greu cand joci cu echipele nou promovate. Dar am avut noroc, am jucat bine, am castigat cu 3-1 si aste e tot ce conteaza. E foarte bine ca am invins in seara asta pentru ca aveam un moral foarte slab dupa infrangerea de la Medias. Toata lumea a fost suparata, ne-a injurat ca nu ne facem treaba. Dar acum am castigat. Avem un meci foarte important cu Gloria Buzau si speram sa castigam si acolo", a precizat Karamian.

Atacantul Dejan Rusici a fost folosit pentru prima oara in acest sezon din primul minut de antrenorul Dusan Uhrin jr. si a reusit sa inscrie golul de 2-0 al banatenilor. "Este foarte importanta victoria de astazi. Din pacate nu pot rezista 90 de minute, mai trebuie sa muncesc", a precizat slovenul.

Echipa FC Timisoara a invins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), formatia CS Otopeni, intr-un meci din etapa a IV-a a Ligii I.

Mediafax



Uhrin jr: "Fotbalul este un sport care se joaca cu doua echipe, nu cu una singura"