Poli Timisoara

Timisoara il vrea pe Jose Luis Garcia. Canu si Aliuta, pe picior de plecare la Vaslui

Presedintele Consiliului Director, Gheorghe Chivorchian, a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, ca gruparea Poli Timisoara l-ar putea achizitiona pe mijlocasul argentinian Jose Luis Garcia, care se pregateste deja alaturi de lotul condus de antrenorul Dusan Uhrin. Canu si Aliuta sunt in discutii cu FC Vaslui
"Asteptam deocamdata sa vedem ce spune si antrenorul Dusan Uhrin, si daca el se acomodeaza cu limba, cu clima de aici. Daca totul este in regula, il transferam, pentru ca Luis Garcia este un jucator valoros, care a evoluat in echipa nationala de tineret a Argentinei", a spus Chivorchian.

Mijlocasul Jose Luis Garcia, care a efectuat, joi dimineata, primul antrenament cu Poli Timisoara, ar putea fi transferat gratis deoarece se afla in postura de jucator liber de contract. El urmeaza sa fie supus in cursul zilei de astazi unor testele medicale si fizice.

In varsta de 23 de ani, Garcia este mijlocas ofensiv, dar poate evolua si ca inchizator. Originar din Buenos Aires, el a mai fost legitimat pana acum la formatiile Olimpo de Bahia Blanca si San Lorenzo (Argentina), Iberia (Costa Rica), Morelia (Mexic) si Universidad de Chile (Chile).

Presedintele Consiliului Director al lui Poli Timisoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, joi, agentiei NewsIn, ca Gabriel Canu si Marian Aliuta vor fi cedati la FC Vaslui, insa patronul moldovenilor, Adrian Porumboiu, a precizat ca totul se rezuma in acest moment la discutii.

"Sper sa fie bine atat pentru club, pentru jucatori si pentru domnul Porumboiu. Nu comentez cifrele, e treaba jucatorilor si a lui Porumboiu", a spus Chivorchian despre trecerea lui Canu si Aliuta la FC Vaslui.

"Este adevarat ca purtam discutii cu cei doi jucatori, dar noi purtam discutii cu multi fotbalisti, iar daca ar fi sa-i transferam pe toti cei cu care discutam ar insemna ca am forma patru echipe. Nu am ajuns la niciun acord cu cei doi jucatori, iar sumele care se vehiculeaza in jurul transferurilor celor doi sunt pure speculatii ce nu au nicio legatura cu realitatea. Noi anuntam numai transferuri care se efectueaza, nicidecum unele care se vor efectua. Cand se va oficializa vreun transfer vom avea grija sa afle si presa", a precizat patronul vasluienilor, Adrian Porumboiu.

Mediafax
NewsIn


Timisoara il vrea pe Jose Luis Garcia. Canu si Aliuta, pe picior de plecare la Vaslui