Poli Timisoara

Iancu: "Cu Steaua plecam cu sansa a zecea"

Presedintele clubului Politehnica Timisoara, Marian Iancu, a declarat, sambata dimineata, ca s-a simtit umilit de jucatorii sai in meciul cu Universitatea Craiova si a admis ca echipa sa nu are prea multe sanse marti in confruntarea cu Steaua de pe Ghencea.
"Ne asteapta un meci cu Steaua, plecam cu sansa a zecea, plecam demoralizati, in efectiv incomplet, cu multi jucatori iesiti din forma. Va dati seama cat de greu este meciul de marti. O sa jucam pe teren, Politehnica Timisoara cand joaca este de temut. Cu echipele mari nu am pierdut nici un meci", a spus Marian Iancu la Special.

Referitor la meciul cu Universitatea Craiova de sambata seara, Marian Iancu a laudat maniera de arbitraj a lui Alexandru Tudor si si-a desfiintat jucatorii, pe care i-a amenintat ca ii va da afara in vara.

"Nu se pune problema sa acuzam arbitrajul. Tudor a avut ambitia sa ne arate cat de bun arbitru e, a arbitrat perfect. Am fost atat de suparat incat am plecat la golul trei. Sunt jucatori care isi doresc si nu pot, altii care nici nu-si doresc si nu pot. Unii nu au mentalitatea pe care mi-o doresc eu. Vor ramane si vor pleca unii, o sa aducem si o sa completam unde e nevoie. Acum vedem caracterul fiecaruia, meciul de ieri a avut un rol semnificativ. In proportie de 90% am tras concluziile necesare. Intr-un fel a fost bine venita aceasta infrangere. Mi-a fost rusine de public, m-am simtit umilit de jucatorii mei. Dupa meciul de aseara am emotii si pentru locul sase", a explicat oficialul banatenilor.

Primul nume vizat de Marian Iancu este Marian Aliuta, care din vara mai mult ca sigur va fi dat afara. "Ieri doua goluri le-am luat din cauza lui Aliuta. Si atitudinea lui a fost una gresita, una care nu il recomanda pentru fotbal, sa joace la alta echipa. Trebuie sa se apuce de constructii, de imobiliare. Eu nu il platesc pentru un singur gol marcat, ieri a fugit de toate mingile", a amenitat Iancu.

Marian Iancu a dezvaluit ca a fost fair play la sfarsitul meciului si ca l-a sunat pe omologul sau de la Craiova, Adrian Mititelu, desi cei doi au avut un dialog mai aprins inaintea partidei. "Cu toate ca sunt suparat pe domnul Mititelu am fost obligat sa-l sun si sa-l felicit pentru ceea ce face la Craiova. La Craiova se joaca fotbal pentru ca nu sunt vedete, eu am o echipa plina de vedete. Ei au jucat pentru ca le place fotbalul. Nu am reinodat prietenie fata de dansul, dar am fost obligat sa il sun. Era mandru si surprins, dar daca nu l-as fi sunat n-as fi fost eu", si-a explicat Iancu decizia.

Onlinesport


Iancu: "Cu Steaua plecam cu sansa a zecea"