Poli Timisoara

Tragedie pe stadionul 'Dan Paltinisanu' din Timisoara

Un barbat a murit la sfarsitul saptamanii trecute dupa ce a cazut pe treptele vechi ale stadionului "Dan Paltinisanu", din Timisoara, si s-a lovit la cap, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele Consiliului Judetean Timis, Marius Popovici, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit lui Popovici, barbatul a cazut pentru ca stadionul este vechi, iar treptele se degradeaza fiindca digul pe care este construit stadionul se taseaza continuu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Pe orice scara poate sa cada un om, dar la stadion problema e ca e o panta foarte mare. Constructorul a fost obligat in anii '60 sa construiasca scari inguste si neatentia a dus la un deznodamant nedorit. In plus, digul pe care e construit stadionul se taseaza in continuare si scarile se tot crapa. E imposibil sa refacem toate scarile pentru ca este o investitie foarte mare", a spus Marius Popovici.

Dupa meciul de sambata, disputat intre Poli si Otelul Galati, un spectator, in varsta de 48 de ani, a cazut pe scari in timp ce voia sa paraseasca stadionul. Barbatul s-a lovit la cap, iar duminica dimineata a murit. Potrivit declaratiilor martorilor, barbatul a alunecat pe o treapta si nu s-a putut redresa. Scarile nu erau luminate si placile se miscau pentru ca cimentul era spart.

Consiliul Judetean va discuta despre posibilitatea unor investitii in stadionul pe care-l are in administrare.

"Iluminatul e posibil si acest lucru sigur il vom discuta in saptamanile urmatoare", a declarat Marius Popovici.

Pe stadionul "Dan Paltinisanu" s-au facut investitii in reabilitarea treptelor doar in zona cu acces pentru oficialitati si VIP-uri. Restul zonelor de acces spre tribune sunt in stadiu avansat de degradare.

Mediafax



Tragedie pe stadionul 'Dan Paltinisanu' din Timisoara