Poli Timisoara

Mansour: "As vrea sa ma duc la Dinamo, pentru ca am vazut ce s-a intamplat cu Balace"

Atacantul lui Poli Timisoara, Gueye Mansour, spune ca vrea sa paraseasca gruparea alb-violeta, deoarece nu mai poate tolera jignirile pe care i le-au adus suporterii, ultimele sub forma unor mesaje afisate la meciul de sambata cu Hajduk Belgrad, scor 3-0, transmite corespondentul NewsIn.
Gueye Mansour a reactionat dupa ce suporterii au afisat un mesaj obscen in limba engleza "Mansour, fuck off".

"Sunt suparat pe suporteri. Cand fac ceva bun, ei nu vad. Uita ca eu am inscris goluri impotriva lui Steaua, Dinamo si Rapid. Pentru mine nu mai exista suporterii lui Poli. I-am iubit, dar gata!, am terminat cu ei. Pot sa ma injure cat vor, eu am sa rad de ei. Ma intereseaza doar sa fiu sanatos si sa joc cat mai bine. Nu mai am probleme de familie, deci am toate motivele sa ma gandesc doar la fotbal", a declarat Mansour, duminica, pentru NewsIn.

Atacantul s-a referit si la oferta pe care o are din partea clubului Dinamo: "Eu de cand am venit la Poli am avut oferte tot timpul mai bune decat la Timisoara, dar am ramas. Acum insa stau sa ma gandesc serios. As vrea sa ma duc la Dinamo, pentru ca am vazut ce s-a intamplat cu Balace. A fost capitanul lui Poli si a ajuns sa fie huiduit de suporteri care au uitat ce a facut pentru aceasta echipa. Ma gandesc de acum numai la mine, mie sa-mi fie bine".

Echipa antrenata de Mircea Rednic negociaza cu Poli Timisoara transferul fotbalistilor Gueye Mansour si Silviu Izvoreanu, potrivit declaratiilor acordate sambata pentru NewsIn de directorul general al gruparii de pe Bega, Gheorghe Chivorchian. "Negociem cu Dinamo transferul fotbalistilor Mansour si Izvoreanu, dar pana luni nu pot da mai multe amanunte", a declarat Chivorchian.

Fundasul Silviu Izvoreanu are 24 de ani si joaca la Poli Timisoara din sezonul 2005-2006, in vreme ce atacantul Gueye Mansour (21 de ani) a venit pe Bega in urma cu trei sezoane.

Referitor la Mansour, impresarul sau, Cristea Opria, a declarat pentru NewsIn: "Mansour poate pleca numai pentru 700.000 de euro".

NewsIn


Mansour: "As vrea sa ma duc la Dinamo, pentru ca am vazut ce s-a intamplat cu Balace"