Wimbledon

Wimbledon: Simona Halep si-a aflat adversara si ora de miercuri. Marti joaca Niculescu si Cirstea

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2 de la Wimbledon. Ea va juca miercuri la pranz pe iarba londoneza pe care, marti, vor evolua doua romance.

Halep joaca miercuri de la ora 13:30 in al doilea tur de la Wimbledon cu Francesca Schiavone. Luni, Halep o invinsese pe  Karolina Schmiedlova cu 6-4, 6-1.

Pana acum, jucatoarea noastra a jucat un singur meci cu Schiavone si a fost invinsa. S-a intamplat in 2013, la Marrakech, pe zgura, un 6-3 6-2. La acest moment italianca are 36 de ani si este locul 111 in lume, parand o victima sigura in fata Simonei. Totusi, Schiavone a castigat in acest an un turneu pe zgura, cel de la Rio de Janeiro.

MartiSorana Cirstea - Petra Kvitova (Cehia, cap de serie 11) are loc marti de la ora 18:30. Kvitova s-a impus la Wimbledon in 2011 si 2014, in timp ce Cirstea a reusit un tur 3 in 2012.

Monica Niculescu va juca marti de la ora 18:30 contra Aleksandrei Krunic. Initial, meciurile celor doua fusesera anuntate pentru marti la ora 13:30.

Irina Begu a fost eliminata in meciul din primul tur de la Wimbledon de Carina Witthoeft din Germania, fiind invinsa aproape fara drept de apel. Favorita numarul 25, Begu a fost prima jucatoare din Romania intrata in competitia din acest an la All England Tennis&Crocket Club. 

Aflata la debutul pe tabloul principal de la Wimbledon, jucatoarea Patricia-Maria Tig a fost invinsa in doua seturi, luni, de italianca Sara Errani. Cap de serie numarul 22, Errani s-a impus in doua seturi, cu 6-4, 6-4, dupa o ora si 31 de minute.



Wimbledon: Simona Halep si-a aflat adversara si ora de miercuri. Marti joaca Niculescu si Cirstea