Wimbledon

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul 3 după un meci în care a greșit cât pentru un sezon întreg

Sursă foto: https://twitter.com/travel__Sports

Jucătoarea Sorana Cîrstea a deschis ziua de sâmbătă, pe terenul 3 de la All England Tennis, contra braziliencei Beatriz Haddad Maia, a 13-a favorită a turneului de la Wimbledon. Sportiva sud-americană s-a impus de o manieră categorică și o scoate pe Sorana din competiția de simplu.

FINAL Cîrstea - Haddad Maia 2-6, 2-6

Un meci în care erorile neforțate au cântărit decisiv, iar Cîrstea a comis nu mai puțin de 30, față de cele doar 11 ale adversarei.

14:36 Beatriz Haddad Maia se impune după o oră și 32 de minute, cu un dublu 6-2. Sorana Cîrstea a fost ultima jucătoare din România care a evoluat la simplu la ediția din acest an a turneului de la Wimbledon.

14:23 Răbufnire de orgoliu din partea Soranei. Aceasta întoarce de la 15-40 pe propriul serviciu și salvează game-ul (1-4).

14:18 Nimic nu merge pentru Sorana și Haddad Maia pune pe tabelă al șaptelea game consecutiv.

14:15 Tenis este sportul marilor reveniri, dar nu pare cazul în meciul de față. Încă un break cedat de Cîrstea pentru un 0-3 fără drept de apel.

14:11 Game la zero Haddad Maia încheiat cu un serviciu as. Brazilianca are 2-0 în setul secund.

14:08 Cîrstea continuă să comită multe erori neforțate și cedează break-ul după un game de zece minute, în debutul setului al doilea.

13:58 Primul set revine lui Beatriz Haddad Maia, cu 6-2, după 52 de minute. Două break-uri au înclinat terenul în favoarea jucătoarei din Brazilia, numărul 13 mondial.

13:50 Break din nou pentru Haddad Maia, care se duce la un game de câștigarea primului set (5-2). Cîrstea a ratat șansa de a-și câștiga game-ul și de a strânge scorul.

13:34 În sfârșit vine și prima reacție din partea Soranei Cîrstea în acest meci. Jucătoarea din România recuperează unul dintre break-uri la chiar prima oportunitate din meci (1-3).

13:28 Cîrstea își pierde a doua oară serviciul în acest meci și Haddad Maia ajunge la 3-0 pe tabelă.

13:23 Haddad Maia se desprinde la 2-0 după cel mai lung game de până acum. Se joacă la intensitate maximă încă de la început.

13:08 A început meciul cu Sorana Cîrstea la serviciu. Un debut cu break făcut de Haddad Maia.


Dacă Sorana Cîrstea se află pentru a cincea oară în carieră în turul 3 la Wimbledon, pentru Haddad Maia prezența în această fază reprezintă cel mai bun rezultat din carieră pe iarba de la All England Tennis.

Meciul de sâmbătă este al 6-lea între Cîrstea și Haddad Maia, scorul la general fiind favorabil Soranei, scor 4-1.

În acest an cele două s-au mai duelat la Adelaide 2, unde a câștigat brazilianca, și apoi la Dubai, unde victoria a revenit Soranei Cîrstea.

Haddad Maia a revenit de fiecare dată în primele două tururi jucate la Wimbledon de la 0-1 la seturi, iar în runda secundă a eliminat-o pe Jaqueline Cristian.

Și Sorana Cîrstea a avut două meciuri de trei seturi, revenind la rândul ei de la set pierdut cu Jelena Ostapenko în turul anterior.



Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul 3 după un meci în care a greșit cât pentru un sezon întreg