Wimbledon

Simona Halep in SEMIFINALE la Wimbledon. La doua meciuri de un nou titlu major

Sursă foto: https://twitter.com/USOpen

Campioana la Wimbledon 2019, Simona Halep ajunge in semifinale dupa o victorie in doua seturi asupra Amandei Anisimova din Statele Unite.

Simona Halep s-a impus, cu 6-2, 6-4, obtinand victoria dupa o ora si trei minute.

O partida dominata autoritar de Halep, cu exceptia finalului setului al doilea.

Halep a condus cu 5-1 in al doilea, dar a urmat o serie de trei game-uri la rand pentru Anisimova.

Americanca a inchis efectiv ochii si a lovit puternic aproape de limita terenului punand-o sub mare presiune pe Halep.

Nu mult a lipsit ca Anisimova sa egaleze scorul dupa zece game-uri. Pusa cu spatele la zid, Halep a revenit fabulos de la 0-40 in game-ul final al meciului, reusind sa inchida meciul la timp pentru a evita surpriza.

Halep s-a enervat in ultimul game, s-a lovit de mai multe ori cu palma si racheta peste picioare, a strigat la oamenii din tabara ei si pana la urma a zambit larg spre cer dupa ultima minge trimisa de Anisimova afara.

12 - victorii la rand pentru Halep la Wimbledon. Este prima jucatoare care ajunge la aceasta cifra dupa Serena Williams, aceasta reusind 20 de victorii la rand intre 2015 si 2018.

Prima reactie dupa calificarea in semifinale

“Ma bucur ca sunt din nou in semifinale. Sunt dominata de emotii pentru ca inseamna enorm pentru mine sa fiu din nou in aceasta faza. A fost dificil pentru mine, adversara lovind mingea atat de puternic. Mi-am spus ca trebuie sa stau tare pe picioare. Am avut nevoie de serviciul meu. Pana la urma totul e bine cand se termina cu bine.

“Da, cred ca joc cel mai bun tenis al meu. Am avut probleme anul trecut, dar acum incerc sa-mi recastig increderea. Stau bine la acest capitol. In realitate, publicul imi da multa energie, simt ca ma sprijina de fiecare data si vreau sa le multumesc celor din tribuna”, a spus Simona Halep la interviul de dupa meci.

Halep joaca in semifinale cu Elena Rybakina. Ce a spus jucatoarea din Kazahstan despre meciul cu Simona.



Simona Halep in SEMIFINALE la Wimbledon. La doua meciuri de un nou titlu major