Wimbledon

Simona Halep dupa calificarea in sferturi la Wimbledon: "Sunt aproape de cel mai inalt nivel al meu"

Calificata intre cele mai bune opt jucatoare de la Wimbledon, Simona Halep a declarat dupa victoria obtinuta in fata lui Madison Keys ca traverseaza o perioada foarte buna si ca este aproape de cel mai inalt nivel al jocului sau.

"Cred ca sunt foarte aproape de cel mai inalt nivel. Ma simt bine, pregatita si cu multa incredere. Sunt fericita ca pot evolua fara sa ma gandesc la accidentare. Sunt gata sa lupt pentru meciul urmator, astfel incat sa ajung in semifinale", a spus Halep dupa meci, informeaza Digi Sport.

Halep a mai declarat ca meciul cu Keys a fost unul foarte dur, dar ca se astepta la o asemenea confruntare cu o jucatoare care nu pierduse niciun meci pe iarba in acest sezon.

"A fost un meci foarte dur, dar ma asteptam la o asemenea partida, pentru ca o stiu pe Keys foarte bine. E o jucatoare foarte solida, cu un serviciu greu de returnat. Am fost concentrata la ceea ce trebuie sa fac eu pentru a castiga. Sunt foarte fericita ca am reusit sa ma impun", a adaugat Halep.

Simona Halep, semifinalista la Wimbledon in 2014, o va intalni in sferturi pe Angelique Kerber, campioana din acest an de la Australian Open.



Simona Halep dupa calificarea in sferturi la Wimbledon: "Sunt aproape de cel mai inalt nivel al meu"