Wimbledon

Serena Williams, discurs laudativ la adresa Simonei Halep

Sursă foto: captura tv eurosport

Pentru al doilea an consecutiv Serena Williams a plecat invinsa din finala de la Wimbledon si egalarea recordului de 24 de titluri al lui Margaret Court se amana pana cel putin la US Open.

”A jucat incredibil. Felicitari Simona. Trebuie sa-ti scoti palaria si sa o feliciti pentru ceea ce realizeaza. Ma bucur de acest sport, imi place sa joc aici. E cu adevarat entuziasmant. Echipa mea este minunata si le multumesc pentru tot sprijinul”, a spus Serena Williams dupa a doua infrangere in unsprezece meciuri contra Simonei Halep.

Jucatoarea din Romania s-a impus, cu 6-2, 6-2, dupa un meci intins pe durata a doar 55 de minute, timp in care Simona Halep a comis doar trei erori nefortate!

Simona Halep si-a trecut astfel in palmares al doilea titlu de Mare Slem din cariera, dupa ce in 2018 triumfa pe zgura de la Roland Garros.

Halep mai are o finala la Australian Open si alte doua finale la Roland Garros, singurul turneu major in care n-a ajuns inca in finala fiind US Open, acolo unde in 2015 atingea faza semifinalelor.



Serena Williams, discurs laudativ la adresa Simonei Halep