Wimbledon

Ruse a oferit faza zilei la Wimbledon (video)

Sursă foto: twitter.com

Prezenta in premiera pe tabloul principal al unui turneu de Mare Slem, tanara jucatoare Elena-Gabriela Ruse a fost aproape de o mare surpriza in meciul contra polonezei Agnieszka Radwanska.

In varsta de 20 ani, Ruse a facut de departe meciul carierei si a fost aproape de victorie. Nu mai putin de sase mingi de meci a ratat Ruse, fiind in cele din urma invinsa de experimentat Radwanska, scor 6-3, 4-6, 7-5.

La un moment, dupa o pauza intre game-uri, Ruse a plecat spre linia de primire cu prosopul pe cap si s-a ciocnit de unul dintre copiii de mingi, nevazandu-l pe acesta.

Faza a starnit amuzamentul spectatorilor si a devenit rapid virala pe retelele de socializare. Ruse s-a amuzat si ea, cerandu-si in acelasi timp scuze “victimei” sale.

La final, desi invinsa dupa 2 ore si 40 de minute, Ruse a fost aplaudata la scena deschisa fiind solicitata la autografe ca una dintre jucatoarele consacrate ale circuitului.

Aflata inaintea Wimbledonului pe locul 195 mondial, Ruse promite sa devina in anii urmatori noua stea a tenisului romanesc si, de ce nu, jucatoarea care ar putea prelua stafeta de la Simona Halep.



Ruse a oferit faza zilei la Wimbledon (video)