Wimbledon

Misiune complicata pentru Simona Halep in optimi. Tocmai si-a aflat adversara

Sursă foto: https://www.facebook.com/wimbledon/

Pe Simona Halep o asteapta un meci de foc in optimile de finala la Wimbledon contra unei adversare care nu are nimic de pierdut si care deja si-a depasit conditia.

La cei 15 ani ai sai, americanca Cori Gauff continua sa faca senzatie pe iarba de la Wimbledon.

Venita din calificari, unde a disputat nu mai putin de trei tururi, Gauff a eliminat-o vineri seara pe Polona Hercoq din Slovenia dupa un meci de 2 ore si 47 de minute, cu 3-6, 7-6, 7-5.

Aceasta dupa ce in setul secund jucatoarea americana a revenit de la 2-5 la game-uri si a salvat doua mingi de meci ale Polonei Hercoq.

O revenire senzationala din partea tinerei jucatoare de peste ocean, cea mai tanara participanta din istorie la Wimbledon in Era Open.

Simona Halep evident ca nu stie nimic despre Gauff. A si spus ca nu se va uita la meciul acesteia cu Hercoq, desi ar fi putut sa o faca. Ar fi avut ce vedea.

Halep s-a mai aflat intr-o situatie similara la Roland Garros, cand a intalnit-o in sferturile de finala pe Amanda Anisimova, 17 ani, de asemenea din Statele Unite.

Elementul surpriza si nebunia pozitiva a tineretii adversarei au inclinat acolo balanta.

De vazut ce va fi in meciul dintre Halep si Gauff, o partida care se anunta inca de pe acum una asteptata cu sufletul la gura de toti iubitorii tenisului.

Un alt amanunt deloc de neglijat pentru Halep: va avea de infruntat si adversitatea publicului, unul care asa cum am vazut pana acum o sustine frenetic pe Gauff.



Misiune complicata pentru Simona Halep in optimi. Tocmai si-a aflat adversara