Wimbledon

Maria Sharapova explica infrangerea de la Wimbledon

Maria Sharapova a declarat dupa meciul pierdut la Wimbledon, in optimile de finala, cu Angelique Kerber ca pregatirea fizica a adversarei a fost factorul decisiv. Kerber este posibila adversara a Simonei Halep din semifinale, daca ambele se vor califica in aceasta faza in urma meciurilor de astazi.

"Kerber nu este o jucatoare care iti ofera multe greseli sau erori", a spus Sharapova, care a comis 49 de erori nefortate fata de cele 11 ale adversarei sale. "Chiar trebuie sa castigi punctele contra ei".

[news-107974]

"Anticipieaza excelent mingea, este una dintre cele mai bune la acest capitol. Nu cred ca are o arma foarte puternica, dar faptul ca te face sa joci un meci atat de fizic, iti da atat de multe mingi inapoi, si nu numai inapoi dar si lungi in teren si puternice si plate, spune ceva", a spus Sharapova.

Angelique Kerber s-ar putea intalni in semifinalele de la Wimbledon cu Simona Halep, daca ambele vor trece de meciurile din sferturi.

[news-107973]

In meciul cu Kerber, Sharapova a salvat sase mingi de meci, dintre care cinci in ultimul game din meci in care revenise de la 0-40!



Maria Sharapova explica infrangerea de la Wimbledon