Wimbledon

Begu si Buzarnescu rateaza calificare in semifinale la Wimbledon

Sursă foto: captura tv eurosport

Jucatoarele Irina Begu si Mihaela Buzarnescu au evoluat, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu la Wimbledon.

Perechea noastra a pierdut in trei seturi, dupa castigarea primului act in urma unui singur break venit in prelungiri.

Urmatoarele doua seturi au fost cedate cu acelasi scor, de fiecare data break-ul venind pe serviciul lui Buzarnescu.

Begu/Buzarnescu - Melichar/Peschke 7-5, 4-6, 4-6

SET 3, 4-6 Final de meci. Victorie obtinuta de perechea Melichar/Peschke in trei seturi. Un meci extrem de echilibrat intins pe durata a 2 ore si 2 minute, o partida cu doar trei break-uri, cate unul pentru fiecare set.

SET 3, 4-5 Buzarnescu isi castiga serviciul si fetele noastre raman in meci. Urmeaza game-ul adevarului cu Melichar la serviciu.

SET 3, 3-5 Game la zero adjudecat pe serviciul lui Peschke. La fileu Melcher a fost imbatabila. Buzarnescu va servi pentru supravietuire in game-ul urmator.

SET 3, 2-3 Pentru a doua oara in acest meci Buzarnescu isi pierde serviciul. Mihaela se razbuna lovind violent o minge cu manerul rachetei.

SET 3, 2-1 Incredibila ratare din partea veteranei Peschke (43 ani). Un smash pe care aceasta il trimite afara minge de game pentru perechea noastra.

SET 3, 1-1 Melichar face din nou diferenta cu serviciul, reusind un as la 40-30.

SET 3, 1-0 Buzarnescu isi castiga game-ul de serviciul, unul lung intins pe durata a opt minute.

SET 2, 4-6 Nimic de facut pe serviciul lui Melichar. Un game la zero in care americanca a servit doi asi. Avem asadar decisiv la acest meci.

SET 2, 3-5 O sansa buna ratata de Begu si Buzarnescu in acest game. Serveste Begu pentru ramanerea in acest set al doilea.

SET 2, 1-2 Buzarnescu isi pierde in premiera serviciul. Perechea Melichar/Peschke trece in premiera la conducere.

SET 1, 7-5 Break reusit de Begu si Buzarnescu in cel mai potrivit moment. Un break prin care cele doua isi adjudeca primul set.

SET 1, 5-4 Un singur punct cedat pe serviciul lui Begu. Aceasta gaseste inca o data lovitura de trecere din spatele fileului pentru adjudecarea game-ului.

SET 1. 4-4 Revenire importanta pentru Begu si Buzarnescu de la 0-40 pe serviciul advers. Un duel intens la fileu a impiedicat trimiterea game-ului in prelungiri. Din nou va servi Begu, a treia oara in acest set.

SET 1, 4-3 Buzarnescu se descurca bine la serviciu si fetele noastre revin la conducere. Inca niciun break pana acum in 27 de minute.

SET 1, 3-2 Begu isi face serviciul, dupa ce la 30-30 a gasit ideal terenul deschis cu lovitura de forhand. Un punct important care a inclinat balanta.

SET 1, 2-2 Se pastreaza echilibrul dupa ce fiecare dintre cele patru jucatoare a trecut pe la serviciu.

SET 1, 1-1 Un game lung pe serviciul lui Melichar. S-a ajuns la avantaje si in cele din urma returul lui Begu in fileu a adus game-ul perechii Melichar/Peschke,

SET 1, 1-0 Begu a servit foarte bine si primul game revine perechii din Romania.

13:44 Incepe meiul cu Begu la serviciu.

13:38 A inceput incalzirea celor doua perechi.

Singurele reprezentante ale Romaniei ramase in competitia de la All England Tennis & Crocket Club le intalnesc pe Nicole Melichar (SUA) si Kveta Peschke (Cehia). Aceasta din urma are 43 de ani!

Melichar si Peschke sunt favorite 12, in timp ce Begu si Buzarnescu sunt favorite 15 la castigarea trofeului.



Begu si Buzarnescu rateaza calificare in semifinale la Wimbledon