Wimbledon

Federer a trecut de Fognini ca expresul

Roger Federer s-a calificat fara probleme, miercuri, în turul 3 al turneului de a Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce l-a învins pe italianul Fabio Fognini, scor 6-1, 6-3, 6-2. Vedeti mai jos desfasurarea partidei.

Final de partida. Federer se califica la pas în turul al treilea. Aplauze la scena deschisa pentru jucatorul care a triumfat de sase ori la Wimbledon.

4-2 Primul break al setului al treilea si meciul se apropie de final.

6-3 Al doilea set intra în contul lui Federer la fel ca si primul. 51 de minute de la primul serviciu si fostul lider mondial este la controlul meciului.

5-3 Aluneca Federer dupa ce a fost prins pe picior gresit la o minge întoarsa de Fognini. Nu este nimic serios si elvetianul continua fara probleme.

2-1 Federer rupe din nou echilibru dupa ce Fognini a condus în premiera.

6-1 Final de set dupa doar 23 de minute. Un nou 6-1 în dreptul lui Federer la editia din acest an a turneului de la Wimbledon. Raportul loviturilor câstigatoare a fost net în favoarea lui Federer 14-4.

5-1 Break Federer si soarta primului set este deja pecetluita.

3-1 Fognini sparge gheata si câstiga primul game în acest meci. Italianul a finalizat cu un smash din apropierea fileului.

Federer si Fognini se afla la doar a doua întâlnire directa în circuitul ATP. Precedenta dateaza din 2007 când Federer s-a impus cu 6-1, 6-1 la Montreal. Istorie

2-0 Debut perfect de meci pentru Federer. Nicio replica din partea lui Fognini. Fostul lider mondial este peste tot, ajungând la toate mingile.

1-0 Elvetianul revine de la 0-30 si câstiga primul game la limita. În tribunele arenei centrale de la Wimbledon se afla si Printul Charles pe care italianul Fognini a uitat sa-l salute la intrarea pe teren asa cum cere protocolul.



Federer a trecut de Fognini ca expresul