Wimbledon

Halep i-a cucerit pe britanici: “Se misca cu gratie, loveste cu precizie si nu tipa”

Victoria categorica obtinuta, marti seara, in fata Telianei Pereira in primul tur de la Wimbledon a adus-o pe Simona Halep mai aproape de inimile britanicilor, acestia fiind impresionanti de jocul conationalei noastre.

"Doar cateva jucatoare au abilitatea sa para ca joaca fara a depune efort. Luati-o in considerare si pe Halep printre acestea. Rareori a fost prinsa dezechilibrata sau pe picior gresit in meciul cu Pereira, pe care l-a terminat cu 19 lovituri castigatoare si doar noua greseli nefortate. Ea se misca cu gratie, loveste cu precizie si nu tipa, nu are ticuri si nu strange pumnul tare fata de contemporanele sale. Asta este o combinatie incantatoare"scriu cei de la site-ul oficial wimbledon.com

Halep a ajuns pentru a treia oara in cariera in turul secund la Wimbledon (2011, 2013), dar de aceasta data numarul 3 mondial are planuri marete pe iarba de la All England Tennis.

Halep revine, joi, pe teren contra Lesiei Tsurenko din Ucraina, jucatoare clasata pe locul 170 WTA si care a ajuns pe tablou in urma calificarilor.

[news-107830]



Halep i-a cucerit pe britanici: “Se misca cu gratie, loveste cu precizie si nu tipa”