Wimbledon

Daniel Dobre: ”Simona este independenta si poate face lucruri mari singura”

Sursă foto: https://twitter.com/deportes_i/

Lui Daniel Dobre i-au dat lacrimile de bucurie in loja oficiala de la Wimbledon, dupa ce Simona Halep a cucerit titlul pe iarba de la All England Tennis & Crocket Club.

Antrenor al Simonei de la inceputul acestui an, Dobre e genul de om care isi cunoaste locul si a stiut dintotdeauna care este pozitia lui in echipa lui Halep.

O Simona Halep care venea dupa colaborarea cu Darren Cahill si care il concediase pe belgianul Thierry Van Cleemput dupa numai o saptamana. Ne amintim de turneul de la Doha si finala pierduta acolo de Simona.

Darren a ramas acolo undeva ca o umbra care o urmareste si o ghideaza pe Halep, iar Dobre a spus-o in clar dupa finala de la Wimbledon.

”Nu este numai victoria mea, suntem o echipa mare. Foarte important a fost Teo Cercel, preparatorul fizic care colaboreaza de mult timp cu Simona. L-am avut pe Darren care ne-a ajutat atat de mult. Nu am cuvinte pentru ceea ce a facut domnul Tiriac, dar Simona a fost cea mai importanta. Este atat de independenta si poate face lucruri mari singura. Am crezut ca poate castiga turneul dupa meciul cu Azarenka, care jucase atat de bine. Dupa meciul cu Azarenka am inceput sa credem”, a spus Daniel Dobre la Eurosport.

Simona Halep a invins-o pe Serena Williams in finala de la Wimbledon, cu 6-2, 6-2, dupa 55 de minute pentru al doilea titlu de Mare Slem al carierei.



Daniel Dobre: ”Simona este independenta si poate face lucruri mari singura”