Wimbledon

Cine este Sabine Lisicki, adversara Simonei Halep in sferturi la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat, marti, pentru prima data in cariera in sferturi de finala la Wimbledon si are un culoar bun pentru patrunderea in semifinale.

Halep o va intalni in sferturi pe Sabine Lisicki din Germania, a 19-a jucatoare a lumii, care a avut nevoie de trei seturi pentru a o invinge pe Yaroslava Shvedova din Kazahstan, scor 6-3, 3-6, 6-4.

[news-107973]

Ultimul set al meciului celor doua a avut accente dramatice. Mai intai Lisicki a solicitat interventia antrenorului sau la minge de break pentru adversara la scorul de 1-1.

Shvedova nu a inteles nimic si a protestat, dar s-a impacat cu decizia adversarei. Mingea de break a fost salvata de Lisicki si apoi aceasta s-a distantat la 3-1.

Sportiva din Kazahstan a egalat la trei, dar Lisicki a luat un nou break, desi a acuzat intre timp si o accidentare la umarul drept.

Lisicki nu a reusit sa inchida meciul pe propriul serviciu, ci a avut nevoie de un nou break pentru a transa disputa.

Intalniri directe

Halep si Lisicki vor pentru a patra oara fata in fata, iar scorul este favorabil Simonei (2-1). Ultima intalnire a avut loc in acest an in turul 3 la Madrid, pe zgura, unde Halep a invins-o pe nemtoaica in trei seturi, cu 5-7 6-3 6-2.

[news-106779]

Lisicki in 2014

In afara titlului obtinut la dublu la Miami alaturi de Martina Hingis, Lisicki nu se poate lauda cu mari performante in acest an. A fost eliminata in turul 2 la Australian Open de reprezentanta noastra Monica Niculescu si a mai prins doua tururi 3 la Miami si Madrid. In turneul de la Roland Garros a parasit competitia in turul 2.

Interesant este ca nemtoaica s-a retras de nu mai putin de sase ori in acest an din cauza repetatelor accidentari.



Cine este Sabine Lisicki, adversara Simonei Halep in sferturi la Wimbledon