Wimbledon

GAME CU GAME Wimbledon: Sorana Cirstea - Camila Giorgi

Ati urmarit, LIVE text pe Onlinesport.ro, meciul sustinut de Sorana Cirstea cu italianca Camila Giorgi in turul doi la Wimbledon. Partida a fost initial programata ultima in programul zilei pe terenul numarul 18 de la All England Tennis, dar din cauza duratei celorlalte meciuri a fost mutata pe terenul 12.

Sorana Cirstea - Camila Giorgi 6-7 (7), 6-7 (6)

Final de partida. Sorana Cirstea este invinsa dupa un meci in care a platit tribut sanselor ratate.

SET 2, 6-6 Avem un nou tie-break.

SET 2, 5-4 Cirstea nu poate inchide setul al doilea, desi a avut avantajul serviciului de partea sa. Giorgi face break si revine puternic din urma.

SET 2, 5-2 Game Cirstea dupa mai bine de 10 minute. Jucatoarea noastra se desprinde la 5-2 si are prima optiune pentru castigarea setului.

SET 2, 4-2 Se merge din break in break, dar din fericire pentru Sorana scorul ii este din nou favorabil.

SET 2, 3-2 Nici de aceasta data Cirstea nu reuseste sa se desprinda. Giorgi isi ia break-ul inapoi.

SET 2, 3-1 Break reusit de Cirstea si jucatoarea noastra are sansa de a lua o importanta optiune in acest al doilea act.

SET 1, 6-7 Cirstea a condus in tie-break cu 3-0 si 6-4. A servit la 7-6 si minge de set, dar a comis o dubla eroare. In cele din urma italianca profita de o noua eroare nefortata, o minge trimisa prea lung in afara terenului, si castiga setul inaugural in 58 de minute.

SET 1, 6-6 Giorgi pune probleme mari cu returul si face rapid re-break. Intram astfel in tie-break.

SET 1, 6-5 Dupa 45 de minute de la prima minge pusa in joc, Cirstea profita de o dubla eroare a adversarei sale si face break-ul. Jucatoarea noastra va servi pentru castigarea primului set.

SET 1, 5-5 Primul set intra in prelungiri dupa ce Sorana a avut serviciul la 4-3 in favoarea sa.



GAME CU GAME Wimbledon: Sorana Cirstea - Camila Giorgi