Wimbledon

Sorana Cirstea, eliminata in turul 3 la Wimbledon

Ati urmarit vineri seara, în direct pe Onlinesport.ro, meciul de tenis pe care Sorana Cîrstea îl disputa în turul 3 la Wimbledon cu rusoaica Maria Kirilenko. O victorie a Soranei ar fi marcat cea mai buna performanta pentru aceasta pe iarba de la All England Tennis, adica prezenta în optimile de finala la Londra. Pentru accederea pâna în turul trei, românca a obtinut un cec de 38.875 de lire sterline.

Final: Sorana Cîrstea - Maria Kirilenko 3-6, 1-6

Set 2: A început setul doi cu Maria Kirilenko la serviciu. Jocul a curs într-o singura directie si Kirilenko s-a impus fara probleme cu 6-1.

Procentaj de 100% pentru Kirilenko la punctele jucate cu primul serviciu. Nicio minge de break în dreptul Soranei, care a comis 10 erori nefortate, spre deosebire de cele trei ale adversarei sale. Set 1

3-5 Doua mingi de set salvate de Cîrstea pe serviciul adversarei. În cele din urma Cîrstea trimite cu forehand-ul în afara terenului si primul set intra în contul rusoaicei.

3-4 Kirilenko greseste scurta si Cîrstea se apropie la un singur game. Urmeaza rusoaica la serviciu si va avea la dispozitie mingi noi.

2-4 Finalizare cu forehand-ul si Kirilenko se distanteaza din nou la doua lungimi. Ramâne un singur break diferenta între cele doua echipe.

1-3 Se înmultesc erorile nefortate în jocul Soranei Cîrstea si Kirilenko se distanteaza pe tabela.

1-2 Kirilenko rupe echilibru si trece la conducerea meciului.

20:31 A început meciul cu Sorana Cîrstea la serviciu.



Sorana Cirstea, eliminata in turul 3 la Wimbledon