Wimbledon

A plouat cu amenzi la Wimbledon dupa meciul Kyrgios – Tsitsipas. Grecul spune ca si-a pierdut capul din cauza “circului” facut de australian pe teren

Sursă foto: https://twitter.com/podium_EE/

Tensionata partida dintre australianul Nick Kyrgios si grecul Stefanos Tsitsipas n-a ramas fara urmari.

Ambii jucatori au fost amendati de organizatori din cauza comportamentului nesportiv.

Tsitsipas a primit o amenda in valoare de 8.260 de lire sterline dupa ce a lovit mingea de doua ori intr-un mod considerat in afara regulamentului.

O data a trimis periculos spre spectatori si a doua oara a lovit tabela de scor.

La randul sau, Kyrgios a fost amendat cu 3.300 de lire sterline pentru ca a injurat in directia arbitrului de scaun, Damien Dumusois.

Tsitsipas si-a cerut ulterior scuze, spunand ca si-a pierdut cumpatul din cauza atitudinii lui Kyrgios, australianul gasind mereu motive sa se planga arbitrului.

“Trebuie sa recunosc ca a fost rau din partea mea. Niciodata nu am mai avut un asemenea comportament, sa arunc mingea in afara terenului de o asemenea maniera.

“Imi cer scuze oamenilor. Nu stiu ce am avut in cap la acel moment. Cred ca e si din cauza lui, cu tot circul pe care il face in cealalta parte a terenului.

“Cu siguranta nu se va mai repeta. Este responsabilitatea mea, cu siguranta, dar pe de alta parte exista si ceva care a creat acel comportament cu care nu sunt obisnuit”, a spus Tsitispas.

De cealalta parte, Kyrgios nu crede ca are vreun motiv pentru care sa-si ceara scuze.

“Nu-mi dau seama cu ce l-am stresat. El a trimis mingi spre mine, el a lovit un spectator, el e cel care a dat mingea afara din stadion.

“Eu n-am facut nimic de acest gen. In afara faptului ca am mai avut mici schimburi de replici cu arbitrul, nu am spus nimic in directia lui Stefanos care sa fie lipsit de respect”, a spus Kyrgios.

Australianul l-a invins pe Tsitsipas in patru seturi pentru un loc in sferturi, acolo unde il intalneste pe americanul Brandon Nakashima.



A plouat cu amenzi la Wimbledon dupa meciul Kyrgios – Tsitsipas. Grecul spune ca si-a pierdut capul din cauza “circului” facut de australian pe teren